Pildid: LED-tuledega küünekleepsud, mis tuvastavad Android-telefone

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takara Tomy Arts "Lumi Deco Nail"
Takara Tomy Arts "Lumi Deco Nail" Foto: AFP/SCANPIX

Tahad, et su küüned klubis helendaksid? Või ehk oled hoopis glamuurne telefonivaras? Lumi Deco Nails küünekleepsudel on imepisike LED-tuli, mis hakkab NFC-signaali tuvastades helendama.

Takara Tomy Arts lõi kleebised selleks, et NFC-signaali oleks väga lihtne leida. Sellest võib olla abi, kui oled kaotanud oma Androidiga nutitelefoni, tahvelarvuti või mõne muu seadme diivanipatjade vahele, kirjutab cnet.com.

Küünekleepsudel on värvikirev disain ja need peaks jätma mulje värskest maniküürist. Ühes komplektis on küüneviil ja 16 küünekleepsu, millest üks on LED-tulukesega. Maksab see umbes 12 dollarit ja peagi valmib ka rakendus, mille abil saab tule vilkumist ise juhtida.

LED-tulesid on hakatud moemaailmas kasutama üha enam. Tulesid lisatakse riietele ja ehetele, mistõttu pole ka ime, et need nüüd küünekleepse kaunistavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles