Kuidas tervislikul viisil oma voodielu paremaks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks mees võttis ette missiooni: ta jälgis enda ja abikaasa voodielu ühe aasta vältel, et saada tervislikku ülevaadet oma seksuaalelust. Mees lootis, et tulemuseks on rohkem aega linade vahel (etteruttavalt võib öelda, et nii see päris ei läinud).

Meessoost kasutaja kirjutas Redditis, et tema ja ta abikaasa on koos olnud peaaegu kümme aastat, abielus on oldud viimased paar aastat. Nagu paljude teiste paaride puhul, hakkas ka nende voodielus probleeme esinema ja mees süüdistas selles nende erinevaid libiidosid, kirjutab Women's Health Magazine.

Probleemide tuvastamiseks otsustas mees hakata täpselt üles kirjutama, millal nad abikaasaga seksivad. Ta märkis üles kuupäevad, millise seksuaalse tegevusega oli tegemist (kaasa arvatud masturbeerimine) ja kes oli selle algatajaks.

Kokkuvõtet tehes selgus, et 372 päeva jooksul esines nende suhtes 108 seksuaalakti ja kokku 201 orgasmi (109 korda mehel ja 92 korda naisel).

Mees avastas ka veel näiteks seda, et seksi esines peaaegu iga kuu 16. kuupäeval, mis oli 14-15 päeva enne naise kuupuhastust (teadlased on kindlaks teinud, et menstruaaltsükkel mõjutab tingimata libiidot). Mees täheldas ka seda, et mida vähem ta masturbeeris, seda rohkem esines neil omavahelist seksi.

Eksperimendi lõpuks seksis paarike kaks korda nädalas, mis on paarisuhtes täiesti normaalne, et mõlemad oleksid õnnelikud ja tunneksid omavahelist sidet.

Mida mees kogu sellest ettevõtmisest õppis? Ta tunnistas, et seksuaalelu jälgimine oli lõbus ja aitas tal oma suhet paremini hinnata. Ta oli meeldivalt üllatunud ka sellest, kui sageli nad tegelikult seksisid. Kõige olulisem asi, mida ta kõigest sellest õppis, oli ka see, et mõlemad partnerid peavad olema seksist huvitatud, et orgasmi saada.

Kas kõik paarid võiksid midagi taolist teha? Midagi halba sellest ju sündida ei saa. Peaasi, et kasutaksite neid tulemusi aga oma voodielu parandamiseks, mitte selleks, et partnerile etteheiteid teha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles