Kolm nõuannet, kuidas oma kasutatud riideid müüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ise ei taha, müü maha.
Kui ise ei taha, müü maha. Foto: SCANPIX

Kevadel tasub teha riidekapis suurpuhastust ja sorteerida sealt välja riided, mida sul enam vaja pole. Eriti tore, et müügi pealt teenitud raha eest saad omale mõne trendikama rõiva osta, mis vanu asju asendavad. 

Enne kui tormad kuulutust üles panema, pane tähele, et valmistaksid rõivaid müügiks õigesti ette, kirjutab Yahoo Shine.

Ära ole räpakas! On väga oluline, et rõivad, kotid ja kingad, mis müüki paned, oleksid viimase peal korras. Nii, et ostjale oleks need erilised ja näiksid uuena. Pese, triigi ja vaata üle, et õmblused poleks kuskilt lahti.

Jälgi trende ja hooaega. Saad riietest märksa kiiremini ja parema hinnaga lahti, kui need on trendikad ja vastavad praegusele hooajale. Näiteks on praegu mõttekas välja sorteerida suvekleidid, mida sa ise enam kanda ei soovi, kuid mis pole ka täiesti ajast ja arust välimusega. Talvemantli müüki pole aga mõtet hetkel ette võtta. Tee see puhtaks ja paki ilusti kokku, et sügise hakul maha müüa.

Kaunid pildid ja tooteinfo on hädavajalikud. Telefoniga tehtud udusest pildist pole pooltki nii palju kasu kui korralikust fotost, millelt on ostjal väga hästi näha, millega tegu. Tee igast esemest minimaalselt kaks kvaliteetset fotot, nii eest kui tagant, ja kirjelda, millise materjaliga on tegu. Pildi järgi on raske aru saada, kas tegu on siidi, polüestri või viskoosiga, kuid ostjale on see info väga oluline. Ära jäta olulisi detaile märkimata! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles