Kümme moodust, kuidas kodu sekselu mõjutab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öeldakse, et kodu on seal, kus on sinu süda. See võib ju tõsi olla, kuid vähem pööratakse tähelepanu sellele, et kodu võib meie voodielule takistuseks saada. Tuleb välja, et see, mis on sinu voodi all, vannitoas või riidekapis, võib oluliselt libiidot mõjutada. Sama kehtib ka ebameeldivate lõhnade ja tolmu kohta.

Woman's Day toob välja kümme kõige enam levinud asja kodus, mis voodielule negatiivselt mõjuvad.

Kola

Elustiiliekspert Dana Korey sõnul on see võrreldav ebameeldiva hingeõhu, vastikute kehalõhnade või nigela suudlemisoskusega. «Kui su kodu on segamini, siis võib see panna kaaslast mõtlema, mis sinu elus veel segamini võib olla,» selgitas Korey. Kui te olete juba suhtes, kuid teie magamitoas vedelevad räpased rõivad, maksmata arved või poolikud tööprojektid, siis pole te võimelised seal lõõgastuma ja see vähendab ka seksiisu.

Pereliikmete pildid magamistoas

Sa armastad oma vanemaid, sugulasi ja lapsi, kuid mõte sellest, et nad «jälgivad» sind magamistoas, võib libiidole negatiivselt mõjuda. Magamistoas tasuks hoida fotosid vaid endast ja oma kallimast. Pea meeles, et ruumi meeleolu loovad need asjad, mida sinna sisenedes kõige esimesena märgatakse, seega tasuks fotod panna nähtavale kohale.

Liiga palju elektroonilisi vidinaid

Elustiilikonsultant Christine Eisner soovitab magamistoast kõikvõimalikud elektroonilised vidinad minema viia. Kõik, peale äratuskella, peaksid koha leidma mõnes teises toas (kaasa arvatud televiisor). Elektroonilised seadmed ei lase sul partnerile keskenduda ja pealegi mõjutavad need une kvaliteeti.

Kingitused eksidelt

Kui hoiad nähtaval kohal kingitusi, mille oled saanud oma endiselt kallimalt, siis see tuletab sulle pidevalt endist suhet meelde ja võib mõjuda negatiivselt sugutungile. Kui sa pole valmis neist asjadest täielikult loobuma, siis pane need vähemalt nähtavast kohast ära.

Räpane vannituba

Vanni põhjas olevad juuksekarvad või räpased dušikabiini seinad võivad seksimise vannitoas väga ebameeldivaks muuta. «Mul oli kunagi üks klient, kes keeldus oma abikaasaga seksimast, sest mees jättis alati oma räpased trenniriided vannitoa põrandale vedelema,» rääkis Korey. Lõpuks otsustati vannituppa panna mustapesukast ja see päästis ka selle paari voodielu. Tasuks tähele panna ka seda, milline on vannitoas olev aroom. Kui võimalik, tasuks vannituba tuulutada ja kasutada õhuvärskendajat.

Vales suuruses voodi

Ühele inimesele mõeldud voodit/madratsit pole võimalik teise inimesega jagada. Teisest küljest võib liia lai madrats tekitada olukorra, et magate partneriga erinevates madratsi äärtes. Kõige parem suurus on selline, kus teil mõlemal on piisavalt ruumi ja kus te saate soovi korral ka üksteise lähedal olla. Tähelepanu tasuks pöörata ka dekoratiivsetele elementidele. Kui voodis on liiga palju patju, siis see võib hakata intiimsust häirima.

Kadunud sekslelud

Miski ei tapa seksiisu kiiremini, kui kadunud sekslelud või kondoomid. Voodimängudeks mõeldud lelud, viagra tabletid, kondoomid ja muu vajalik peaksid olema kohas, mis on kergesti ligipääsetav. Ent pea meeles ka seda, et need võiksid olla kohas, kuhu teised nii kergesti ligi ei saa. Raske on lõõgastuda, kui tead, et lapsed või külas olevad sugulased võivad su vibraatori juhuslikult leida.

Külm valgus

Kui sa ei taha alati just pimedas seksida, siis tasuks leida viise, kuidas magamistoa valgus pehmemaks ja hubasemaks muuta. Liiga ere või külm valgus võivad seksitujule piduri peale panna.

Voodialune panipaik

Feng shui ekspertide sõnul peaks voodialune tühi olema. Alateadlikult sa tead, mis voodi all on ja see võib sinus vastakaid emotsioone tekitada. Kui sul on toas vähe ruumi ja sa oled sunnitud teatud asju voodi all hoidma, siis ürita sinna paigutada esemed, mis on seotud magamise ja mugavusega.

Ebaseksikas magamistuba

Kas oled kunagi mõelnud, miks hotellitoad erutavalt mõjuvad? Sellepärast, et toad on korras ja seal on alati meeldivad voodipesud ning padjad. Muuda oma magamistuba kutsuvaks pelgupaigaks, osta mõnusad voodipesud, tekid-padjad, kui tarvis, vaheta välja vana madrats. Lisa magamistuppa asju, mis sind füüsiliselt ja vaimselt ergutaksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles