Viis moodust, kuidas mees võib üritada oma telefonis kõrvalsuhet varjata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi tundnud huvi oma mehe telefoni vastu? Tahaksid lugeda tema sõnumeid ja vaadata, kellele ta helistab? Kas oled lihtsalt uudishimulik või kahtlustad, et mehel võib afäär olla?

Kui põhjuseks on viimane, siis peaksid teadma, et mees võib üritada mitmel moel oma kõrvalsuhet telefonis varjata. Siin on mõned näited, kirjutab femalefirst.co.uk.

Tema telefon on lukus

Mees on muutnud oma telefoni parooli või salasõna ning pole sulle uut parooli öelnud. Sel viisil tahab ta kindlustada, et vaid tema üksi pääseb telefonis peituvale ligi. Kui eelnevalt said tema telefoni kasutada ja võib-olla isegi tema Facebookis ringi vaadata, kuid enam sul neile ligipääsu pole, siis peaksid ehk mehelt uurima, millest selline muutus võib tingitud olla.

Ta soetas teise SIM-kaardi

Seda võib olla keerulisem tuvastada, kuid võib juhtuda, et satud talle peale hetkel, mil ta SIM-kaarte vahetab või kui tal on salajane SIM-kaart parajasti telefonis.

Tema armukese nimi on telefoni salvestatud pseudonüümiga

Kui kahtlustad, et mehel on armuke, kuid ei leia tema telefoniraamatust ühtegi tundmatut naisenime, siis ära ole kohe kindel, et su mehel pole afääri. Ta võis salvestada oma armukese nime telefoni ka mõne mehenimega, et seda sinu eest varjata. Kui mees lubab sul oma telefoni uurida, siis võid ju mõne nime puhul uurida temalt, kellega on tegu. Jälgi mehe reaktsiooni, see võib paljastada, kas ta on aus või mõtleb parajasti mõnda valet välja.

Tema telefonis pole ühtegi sõnumit ega sissetulevaid või väljaminevaid kõnesid

Kas mees on sõnumid ja kõnelogi ära kustutanud? Enamik inimesi seda ei tee, seega kui mehel pole just tuttuus telefon, siis võib tema käitumine kahtlusi äratada. Muidugi leidub ka neid inimesi, kes eelistavad, et nende telefon ongi põhimõtteliselt «tühi», aga kui oled mehega juba pikka aega koos olnud ja eelnevalt pole ta kõnesid ega sõnumeid niisama ära kustutanud, siis võib olla ei olegi su kahtlused asjatud.

Ta on soetanud uue salajase mobiili

Kui mees väidab, et tal on teine telefon «tööasjade» jaoks, siis võib asi olla tegelikult selles, et teise telefoni peale saadab armuke talle sõnumeid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles