20 asja, mis tõstavad naise enesekindlust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Märtsikuus on naised kõige olulisemad, seega võtame vaatluse alla asjad, mis tõstavad naiste enesekindlust.

Olgu tegemist väikeste kingituste või lihtsalt komplimendiga, naiste tuju ja enesekindlust on võimalik tõsta. Tuleb vaid teada, kuidas seda teha, kirjutab Female First.

1. Kompliment kallimalt, sõbralt või võõralt. Naised ei kuule sugugi tihti komplimente, seega on see tõeliselt meeldiv üllatus, kui keegi midagi ilusat ütleb.

2. Ilusti sätitud juuksed / uus soeng (lõikus või värv). Naine tunneb end paremini, kui tema soeng on korras. Ainuke asi, mis meid kurvaks võib teha, on teadmine, et me ei oska oma juukseid kodus sama kenasti sättida, kui juuksur seda teeb.

3. Kui fotod tulevad hästi välja. Fotosid tehes on alati hirm, et inetu lõualott või ootamatu vistrik rikuvad pildi. Seega on naised alati väga õnnelikud, kui pildid tulevad hästi välja.

4. Siidiselt siledad jalad. Värskelt raseeritud või vahatatud jalad tekitavad naiseliku tunde, eriti mõnus on veel see, kui jalgadele niisutavat kreemi panna ja jalad pehmeks muutuvad.

5. Ärkamine pärast korralikku und. See tunne, kui saad hommikul ärgata ilma, et peaksid kohe pesema ja tööle kiirustama.

6. Kallistamine. Kõik halvad mõtted kaovad, kui kallis inimene sind kallistab.

7. «Ma armastan sind». Need kolm sõna tekitavad tunde, et sind tahetakse ja hinnatakse. Mis võiks veel parem olla?

8. Hea enesetunne pärast puhkust. Naine tunneb end värske ja nooruslikuna - täpselt see, mida on tarvis, et uuesti tööle asuda.

9. Naeratus võõralt. Enamik inimesi on igapäevaselt oma asjadega niivõrd hõivatud, et ei märkagi teisi enda ümber. Seega kui mõni võõras sulle naeratuse kingib, muudab see päeva veidike helgemaks.

10. Uus aluspesu. Head aega, vanad ja kulunud vanaema-püksikud! Tere, kaunis ja siidine aluspesu!

11. Kui keegi ütleb, et sa näed nooruslik välja. Naiste jaoks on vananemine hell teema, seega see on suur kompliment, kui keegi sind nooruslikuks peab.

12. Laitmatu riietus. Kulutad tunde selle peale, et õiget riietust välja valida ja selle juurde aksessuaare sobitada. Aga lõpuks on see kõik vaeva väärt, sest õige riietus tekitab hea enesetunde.

13. Kui keegi küsib, kust sa ühe või teise asja ostsid. See tekitab tunde, et oled kui trendilooja - inimesi huvitab see, mida sa kannad.

14. Kui laps ütleb, et sa oled ilus. Lapsed on väga karmid kriitikud, seega on väga armas, kui laps sulle komplimendi teeb.

15. Kui ärkad laitmatu näonahaga. Vistrikud võivad öö jooksul tekkida ja hommikul peeglisse vaadates ootab sind ees inetu üllatus. Eriti ebameeldiv on see siis, kui päeva jooksul on olulisi kohtumisi või oht, et võid mõnele pildile sattuda. Seega, kui naine ärkab laitmatu näonahaga, siis see tekitab temas hea tunde.

16. Riietus, mis tõstab esile su lemmikut kehaosa. Olgu selleks su jalad, rinnad või käed - õige riietus, mis rõhutab su kaunemaid kehaosi, võib tekitada imelise tunde.

17. Kulmude kitkumine. Jah, see on valus, aga mõtle sellele, kui ilus sa pärast oled!

18. Kui keegi kutsub sind kohtingule. Ka siis, kui olete juba suhtes, tekib hea tunne, kui kallim tahab sind välja sööma või kinno viia.

19. Maniküür. Terve ülejäänud päeva žestikuleerid julgelt ja jääd pidevalt oma küüsi vaatama, sest need näevad nii head välja.

20. Ilus meik. Kaunis jumestus tekitab tunde, et sa oled võimeline kõike tegema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles