Kolm nippi põsepuna kasutajale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põsepuna kasutamine polegi nii lihtne kui võiks arvata. Kui põsepuna on valesti peale kantud, ei tee see naist sugugi kaunimaks.

Paljudele naistele on õpetatud, et põskede toonimiseks peab esiteks põsed sisse tõmbama ja siis värvima põsesarnu, mis nõnda esile tulevad. See võte pole tingimata vale, kuid saab ka teisiti, pakub You Beauty.

  1. Ära tõmba põski sisse, aja need hoopis punni. Põsepuna peaks jäljendama loomulikku õhetust. Naerata laialt ja nii, et kõige lihakam põseosa on sulle kergelt näha, kui vaatad allapoole.
  2. Kasuta kohevat pintslit. Põsepunapintsel võiks olla suur ja kohev. Kanna sellega endale sobiv ruuž otse põskede kõige kõrgemale osale ehk eelneva õpetuse järgi leitud kõige paksemale põseosale. Kõige rohkem värvi peaks jääma keskele.
  3. Kui oled põsepuna põse keskele ära pannud, raputa järelejäänud pulber pintsli küljest ära. Nüüd hajuta puhtama pintsliga põsele kantud värvi põse keskelt meelekohani, järgides lõuajoont.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles