Katrin Karisma: peaksime üksteisest rohkem hoolima

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma
Katrin Karisma Foto: Peeter Langovits/Postimees

Ajakiri Naised küsis näitlejanna Katrin Karismalt vabariigi aastapäeva vaimus, kuidas on parim viis kodumaal nädalavahetuse veetmiseks. Karisma sõnul ei olegi see alati nädalalalõpp, vaid lihtsalt ilus päev, kui kõik on korda läinud ja armsad inimesed ümber, mil on tõesti hea  tunne.

«Kui oled väga väsinud ega jõua enam midagi teha, tunned rõõmu sellest, et on nagu on,» nentis ta. «Oleks nii, et oskaksime neist pisikestest rõõmudest tunda suurt rõõmu! Et oleme olemas ja oleme vabad. Arvan, et kui meie rahvas saab rikkamaks, tunneme seda vabadust veel rohkem.»

Katrin Karisma sõnul on väga tähtis, et me peaksime üksteisest rohkem hoolima, nägema üksteise kõrval inimesi ja mitte häbenema seda, kui on vaja abi küsida. «Eestlane on sageli nii kinnine, rügab, hambad ristis, aga vahel on targem öelda, et ma ei saa hakkama ja aidake mind.»

Eraldi toob näitlejanna välja, et me laulsime ennast vabaks ja midagi sellist pole varem olnud. «Tahaks nüüd, et me hoomaksime, mida see vabadus tähendab ja et seda tuleb hoida. See on nagu lõkketuli, kuhu peab kogu aeg puid alla panema, et ta oleks,» nendib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles