Jelena Glebova usub, et Eesti paraadvorm on kõige parem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova.
Jelena Glebova. Foto: Liis Treimann

Täna alustab iluuisutaja Jelena Glebova Sotšis oma kolmandat taliolümpiat. Uisutaja ütles Naistelehele, et on Montoni loodud paraadrõivaste üle väga uhke ja neid on ka teised palju kiitnud.

Välismeedias on Eesti taliolümpialastele loodud riideid juba palju kiidetud. Ka Jelena on kollektsiooniga väga rahul ja väljendas enne võistlustele sõitu selle üle suurt uhkust. «Nii mina kui treener Igor Krokavec kanname neid riideid siin, USAs jäähallis iga päev. Kõik kiidavad ja märkavad ning ütlevad, kui äge riietus meil on! Kui võrdlen teiste riikidega, siis Eesti oma on kindlalt parim nendest, mida olen näinud!»

Mängudele läheb Jelena Glebova vastu rõõmsa tujuga. «Hea meelega elan seda erilist kogemust uuesti läbi. Võistlusi ma ei karda, kuid närv on alati sees. Selle vastu aitab aga ainult hea ettevalmistus ja elukogemus,» teab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles