Iris Janvieri showroom'is toimub sõbrapäeva eel moeõhtu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MOOD

Enne sõbrapäeva, 6. veebruaril, korraldavad ajatult stiilseid rõivaid pakkuv Iris Janvier, naiselik ning omapärane ehtebränd New Vintage by Kriss ja naha- ning kotidisainer Kadri Kruus ühise moeõhtu.

Kuigi sõbrapäeval on traditsiooniks teha kingitusi kallimale või meeles pidada sõbrannasid-sõpru, siis on oluline meeles pidada, et parim sõber saab olla vaid see, kes iseennast austab, hoiab ning armastab. Seega kutsutaksegi naisi üles väärtustama iseennast ja vahelduseks karjäärile, perele, kallimale võtma aja korraks maha. Iseenda jaoks. Meeleolukas moeõhtu on hea võimalus, et trendikate aksessuaaride, rõivaste ning parimate sõbrannade seltsis aeg maha võtta.

Lisaks saab trendinõuandeid tunnustatud stilistilt Aljona Sokolovskajalt, kes aitab välja valida kõige paremini sobivad komplektid.

Stiilsetele naistele suunatud sõbrapäevaeelne moeõhtu toimub koostöös ajakirjaga MOOD 6. veebruaril kell 14:00 – 20:30 Iris Janvier’i showroom’is (Koidula 24-10, Kadriorg, Tallinn).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles