Kuus asja, mida mehed ei taha, et naised teaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud asju tahaksid mehed naiste eest varjata. Olgu põhjuseks see, et mees ei taha enda õrnemat poolt näidata või see, et ta ei taha naisele haiget teha. Aga naised on teadupärast uudishimulikud.

Milliseid asju eelistavad mehed naiste eest varjata? Yahoo! Shine toob mõned näited.

Ka mehed võivad muutuda emotsionaalseks. Ent nad oskavad taolisi tundeid paremini alla suruda. Mehed panevad naistele südamele, et kui mees ütleb «sa näed kena välja» või «sa meeldid mulle», siis naised võiksid mõista, et see nõudis mehelt palju julgust. «Sa näed kena välja» ei pruugi naise jaoks suure kaaluga olla, kuid mõne mehe jaoks on see samaväärne mõne ideaalselt kirjutatud sonetiga.

Mitu voodipartnerit mehel on olnud. See on isiklik asi, mille kohta ei peaks teiselt inimeselt uurima. Iga inimene muretseb, et tema voodipartnerite arv võib olla liiga madal või liiga kõrge. Ja meeste sõnul võib kindel olla selles, et naine tekitab mehe vastusest suure skandaali. Seega pigem tasuks seda vältida.

Mehed saavad sõnumeid oma eksidelt. Kui mees saab eksilt sõnumi, siis ta ei tunne süümepiinu ega pruugi sõnumile vastata, aga ta ei hakka seda ka oma praegusele partnerile mainima. Asi pole seda lihtsalt väärt.

Meestele meeldib naistega aega veeta, isegi kui nad ei näita seda välja. Mees ei pruugi paista eriti vaimustunud, kui naine teda poodlema viib või mõnd romantilist komöödiat vaatama kutsub, aga tegelikult on mehel hea meel, sest ta saab naisega koos olla. Aga ära looda, et mees sulle kunagi tunnistab, et talle need tegevused meeldivad.

Mehed vaatavad mõnikord teisi naisi. Mehed on väga visuaalsed. Nad märkavad tänavapildis kauneid naisi, aga see ei tähenda, et nad oleksid oma suhtes õnnetud või ihkaksid midagi muud. Kui küsid mehelt, kas ta peab seda või teist naist kenaks ja mees vastab: «Ma saan aru, miks ta osadele meestele võib meeldida, aga mina teda kenaks ei pea», siis võid kindel olla, et mees valetab.

Mehel on lai valik erinevaid kehahooldusvahendeid. Aga ta eelistab, et sa ei tea, millega ta oma ninakarvu piirab, karedaid käsi kreemitab või kuidas oma kubemekarvu piirab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles