Peida snäkid. Esimene nõuanne neile, kes tahavad kaalus alla võtta, on see, et kõik snäkid (küpsised, krõpsud jms) tuleks ära peita. Kui köögis on nähtaval kohal pidevalt pakk krõpse, siis suureneb võimalus, et sa pidevalt pistad kartulikrõpse põske, kirjutab Genius Beauty.
Puuviljad. Schwartz soovitab alati köögis hoida värskeid puu- ja juurvilju, mida saab süüa ilma küpsetamata. Regulaarne puuviljade söömine rikastab menüüd vajalike vitamiinidega.
Valmista ise tervislikud snäkid. Selleks, et toidukordade vahel midagi põske pista, soovitab Schwartz ise lõikuda puu- ja juurvilju ning panna need külmkapis kõige nähtavamale kohale.
Kalorite kontroll. Need, kes soovivad kaalu kaotada, peavad õppima kaloreid lugema. Schwartz soovitab oma tavapärase kaloririkka toidukorra mitmeks väikeseks portsjoniks jagada - söö üks portsjon korraga ja jäta ülejäänud hilisemaks/homseks. Sel viisil tunned rahuldust, et ei söönud korraga liiga palju ja ühtlasi oskad paremini toiduga arvestada.
Hoia külmkapp korras. Schwartz ütles, et see, kuhu teatud toiduained on külmkapis paigutatud, on väga tähtis. Tema soovitab hoida puu- ja juurviljad kõige nähtavamale kohale, samuti võiks nähtavale kohale panna kergemad ja kalorivaesemad toiduained. Ebatervislikud toiduained võiks lükata kapis tahapoole, et need pidevalt silma ei hakkaks.
Valmista tervislikke vahepalasid. Kui valmistad süüa, ent oled niivõrd näljane, et ei jaksa pearoa valmimist oodata, tee omale tervislikke snäkke. Võta väherasvast jogurtit, köögivilju, väherasvast juustu ja valmista omale kerge võileib.