Pesed pead, pese ka meigipintsleid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meigipintslite ja aplikaatorite pesemine on asi, mis kergesti meelest kipub minema. Ometi on see lihtne ja pintslile kahju ei tee.

Pintslites pesitseb palju baktereid, mis soodustavad nahale kandudes vistrike ja põletike teket. Seega tuleks neid pesta üsna sageli, umbes korra nädalas, soovitab Female First. Kui jätad pintslid pesemata, kannad koos meigiga oma nahale mustust, mis sinna viimasest pesust saati kogunenud on.

Meigipintslite pesuks müüakse spetsiaalseid puhastusvahendeid, mis on küll mugavad, ent pisut kallid. Tegelikult teeb sama töö ära ka õrn vahutav näopuhastusvahend või šampoon.

Pese pintsleid jooksva vee all ja loputa väga põhjalikult. Seejärel jäta harjad õhu kätte kuivama. Ole hoolikas, et vesi ei imbuks käepideme sisse, sest nõnda võib juhtuda, et harjased hakkavad käepidemest välja tulema.

Puhta pintsliga meikimine on palju mõnusam ja ka meik jääb puhtam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles