Lauri Laasi: ega pulmast pääsu ole

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi ja Stella Shaumyan.
Lauri Laasi ja Stella Shaumyan. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kroonika uuris tuntud inimestelt, miks nad pole kooselu ametlikult vormistanud. Riigikogu liige Lauri Laasi on Stella Shaumyaniga koos olnud 2009. aastast ning neil on ka laps. Lauri sõnul pole nad veel abiellunud, sest ta naine on väärt suuri pulmi.

«Pulmadega on nii, et sooviks, et asja juures oleks pidulikkust. Pidulikkus nõuab pikka planeerimist. Planeerimine nõuab omakorda aega ja suurt pühendumist, et pulmapäev oleks täiuslik,» tõdes Lauri Laasi, kelle sõnul perekonna survet abiellumiseks pole tunda. «Olen seda meelt, et teiste taolised küsimused ei kiirenda abieluni jõudmist. Kas ja millal abielluda, on sügavalt kahe inimese omavaheline asi.»

Laurile on jäänud mulje, et abielu on oluline eeskätt naistele, sest see annab neile turvatunde. «Ega pulmast pääsu ole, meil on perekond ja ma arvan, et emal ja lapsel võiks olla ühine perekonnanimi,» märgib Lauri. «Võib ju võtta kapist suvalise ülikonna, käia kiiresti registreerimas ja viia oma abikaasa perekonnaseisuameti kõrvale baari sööma, kuid ma arvan, et minu naine väärib paremat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles