Mees ei pidanud tutvumisportaalis naisena vastu kaht tundigi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netilevi kiirus on inimestele oluline.
Netilevi kiirus on inimestele oluline. Foto: SCANPIX

Redditi kasutaja OKCThrowaway22221 lobises ühel õhtul sõbranna tutvumisportaalide teemal ja naeris, et küll naistel on ikka internetis tutvumine lihtne. Hiljem hakkas tal igav ja ta tegi nalja pärast endale pilakonto ühte suurimasse tutvumisportaali OKCupid. 

Enne seda, kui ta jõudis oma väljamõeldud profiili täitma hakata, sai ta juba esimese sõnumi teiselt mehelt. Kuna ta leidis, et see on veider, et nii ruttu vastatakse, ütles ta sõbralikult tere ja muigas omaette, et tüdrukutel tõepoolest on lihtsam internetist tutvusi leida.

Kui profiil valmis, lisas ta endale sõbranna loal tema pildi ja pani kirja, et on huvitatud tõsisest suhtest. «Arvasin, et tulen järgmine päev kontrollima, mis toimub, aga enne, kui ma sain lehe kinni panna, tuli teine sõnum. See oli järgmine mees, kes küsis, kuidas mul läheb. Vastasin võimalikult neutraalselt ja huvi välja näitamata, ilma et oleksin olnud õel. Tahtsin jälle lahkuda, aga tundsin juba veidi suuremat huvi ja ootasin minutikese. Nagu oligi arvata, ilmus ekraanile kohe kolmas sõnum. Siinkohal pean mainima, et sõbranna, kelle pilti kasutasin, teab isegi, et ta on täitsa keskmise välimusega naisterahvas,» kirjutab ta Redditis.

Enne kui ta jõudis kolmandale mehele vastata, tuli uus kiri esimeselt kirjasaatjalt. Seejärel saabus juba uus kiri, mis polnud küll täiesti vulgaarne, kuid oli kuidagi veidra sisuga. End naisena esitlenud mees otsustas seda ignoreerida ja minna tagasi, et kolmandale mehele kiri lõpuni kirjutada. Seda ta aga ei jõudnud, sest kohe sai ta neljandalt mehelt uue kirja, mis oli juba väga seksuaalse sisuga.

Pärast sea, kui ta konto oli üleval olnud kõigest 20 minutit, lobises ta juba mitme mehega, kes kõik suunasid jutu seksile. Üha rohkem tuli kirju, kus avaldati soovi helistada, kohe kokku saada või neid veebikaameras vaadata.

«Ma ütlesin neile kõigile «ei» ja enamasti reageerisid nad sellele halvasti,» märgib ta. «Alguses mõtlesin, et see on lõbus ja veider, mõtlesin teha midagi, mis neid šokeeriks ja neile öelda, et olen tegelikult mees, kuid mida rohkem sõnumeid tuli, seda ärritavamaks nende kirjade sisu mulle muutus. Tüübid saatsid mu kirjakasti nii palju rämpsu, et ma ei jõudnud esimeselegi vastata, kes küsis, et mis minuga juhtus, et ma ei vasta talle enam. Kui ütlesin, et ma pole juhusuhetest huvitatud, muutusid nad vaenulikeks. Need, kes alustasidki vestlust viisakalt, läksid kiiresti seksijutu peale üle.»

Mehe sõnul oli üllatav, et väga viisakatena näivad mehed, kel oli hea töö, nõudsid kohe kohtumist või aktipilte, mis sest, et ta korduvalt vastas, et ei taha seda teha.

«Ma valetaksin, kui ütleksin, et see ei mõjutanud mind. Ma arvasin, et libakonto tegemine on naljakas ja halvimal juhul oleksin end lihtsalt paljastanud ja öelnud, et olen tegelikult mees. Aga kahe tunni jooksul läks mul tuju täiesti ära ja tundsin end väga ebamugavalt,» kirjutab mees, kes oli väga üllatunud, et seksuaalse sisuga kirjad talle niivõrd vastu hakkasid, sest ta on mees ja veedab iga päev palju aega interneti hämaramates nurkades. «Kustutasin oma konto teise tunni lõpuks ja pärast seda oli tükk aega halb maitse suus. Sain aru, et naistel on ikka palju raskem endale tutvumisportaalist meest leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles