Kuidas kodus geelküüsi eemaldada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Geelmaniküür on väga populaarne ja miks ka mitte? Valida saab lõputute mustrite ja värvide vahel ning geel kestab palju kauem kui tavaline küünelakk. Oluline on aga teada, et kui geelküünte eest ei kanta õigesti hoolt või kui need valesti maha võtta, võib oma küüsi jäädavalt kahjustada. 

Küüs saab alguse nahast. Keratiinist koosnev küüs on poorne ja kui küüneplaat või küünevall saavad liiga agara viilimise tõttu kannatada, võib paranemine võtta väga kaua aega, hoiatab Female First.

Geelküüsi saab lasta eemaldada küünetehniku juures. Tehnikul on olemas selleks kõik vajalikud vahendid ja teadmised, et küüned edukalt maha saada ilma oma küüsi kahjustamata.

On aga neid, kes ei soovi küünte eemaldamise eest raha välja käia ja soovivad seda teha ise, kodus. Kui oled otsustanud ise kunstküüsi eemaldada, pead aga tegema parajalt eeltööd ja uurima, kuidas seda täpselt teha. Vaata lisaks õpetusvideoid Youtube’ist, kus on mitmeid häid nõuandeid geelküünte eemaldamiseks.

Kuidas geelküüsi eemaldada?

Sul on vaja: küüneviili, fooliumi (lõigatud ribadeks, mis mahuks sõrmede ümber), küünenaha tõukurit, poleerijat, küünteõli või kätekreemi.

  1. Tee küüneviiliga küünte pealispind karedaks. See aitab eemaldada pealmise kihi, et saaks laki alt kätte.
  2. Kasta vatipall atsetooni sisse ja pane otse küünele. Mässi selle ümber foolium ja jätka sama järelejäänud küüntega. Jäta mõjuma 10-15 minutiks.
  3. Kui tunned, et geel on muutunud pehmeks, võid proovida ettevaatlikult selle mahatõmbamist. Selle asemel võid ka küünenaha tõukuriga geeli maha lükata.
  4. Pärast sellise atsetoonikoguse kasutamist vajavad käed hella hoolitsust. Poleeri oma küüsi, et need taas läikima saada ja kanna peale küüneõli või kätekreem. Küüneõli toidab küünt ja küüneümbrust nahka, mistõttu oleks parem eelistada just seda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles