Tõusev trend: kõrva sisse tehtud tätoveeringud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihannal on kõrva sisse tehtud tähekese kujuline tätoveering.
Rihannal on kõrva sisse tehtud tähekese kujuline tätoveering. Foto: MAVRIXONLINE.COM

Vaadates kuulsaid naisi nagu Miley Cyrus, Cara Delevigne ja Rihanna tundub, et uus tõusev trend on kõrva sisse tehtud tätoveeringud.

Kõrva sisse tehtud tätoveeringud ei sobi neile, kes eelistavad oma kehakaunistusi varjata, kuid paistab, et see piirkond on siiski kiiresti populaarsust kogumas, kirjutab The Daily Mail.

Üks antud trendi algatajaid on 24-aastane modell Catherine McNeil, kes on üles astunud Christian Diori, Louis Vuittoni ja D&G reklaamikampaaniates. McNeilil on kõrva ülemise osa sisse tätoveeritud ämblikuvõrk.

Kõrva anatoomia tõttu on kõrva tätoveerimine erinev kui teistele kehaosadele tätoveerimine. Kuna kõhreosas on vähe rasva ja lihaskude puudub, tuleb tätoveerimiseks kasutatavat tinti sügavamale naha sisse lasta kui teise kehaosade puhul.

Seetõttu võib juhtuda, et tindi piirjooned on hägused ja mitte niivõrd sirged. Hoolimata sellest on kõrvatätoveeringud alalised ja vägagi silmapaistvad.

Kui keegi kardab, et kõrvatätoveering hakkab liiga hästi teisele silma, siis McNeili sõnul on tänapäeval meigivahendid niivõrd arenenud, et nende abil saab edukalt tätoveeringuid peita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles