Horoskoop: mida toob aasta 2014 Kaljukitsele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: Repro

KALJUKITS (22.XII – 19.I)

Oled varem paraja supi sees olnud, kuid 2014. aasta võib tuua selguse. Saad kogeda midagi varasemast väga erinevat. Ronid kõrgustesse ja sukeldud sügavustesse samasuguse innuga nagu varemgi. Kui oled kellegagi veel mingi ebameeldiva asjaga seotud, siis nüüd see katkeb ja sa hingad kergendatult. Saad nüüd olla see, kes sa tõeliselt oled ja tegeleda sellega, mida sa tõeliselt tahad. Oled õppinud elama hetkes.

 Armastus

Juba 2013. aastal said kogeda midagi väga romantilist. 2014. aastal aga lahvatavad su elus ebatavalised armuleegid. Tunned, kuidas puhuma hakanud uued tuuled viivad millegi vana minema, tekib tühjusolukord ning siis hakkavad ilmuma uued inimesed. Mõistad, et üksinda kõrguste vallutamine ei ole nii mõnus kui kahe või mitmekesi tehes. Võid isendki üllatada kui romantiline ja andestav sa olla võid.

 Tervis

Energiat on sul alati olnud, kuid nüüd võib olla seda lausa mitmekordselt. Vanast vabaks saanud, sa lausa särad. Igapäevaelu võib tuua stressi, kuid sa saad sellest üle mediteerimise ja kehaliste harjutustega. Samuti võid hakata nautima toitu, mida varem sõna otseses mõttes vastikuks pidasid. Lahendad ka mõistatusi, mis su vaimse tegevuse korras hoiavad.

 Karjäär

Üksinda ei saa edasi liikuda vajad teotajaid ja koostööd. Võib tulla tagasilööke, kuid need vaid kasvatavad sinu soovi edu saavutada. Võid saada hea kontakti isikuga, keda võisid varem kahtlustada mitmes surmapatus. Just tema on see, kes sind kõrvale kaldudes rajale tagasi toob. Ära liiga palju oma tulevikuplaanidest räägi, sest see võib jõuda valede isikute kõrvu. Üldjoontes viid ette seatud plaanid ellu.

 Raha

Oled paaril varasemal aastal teinud paar head investeeringut. 2014 saad nautida nende vilju. Oled majanduslikus mõttes edukas ja selle tõttu avaneb veel uusi väljavaateid. Võid kaaluda isegi kinnisvara ostu. Rahaga seotud dokumente täites ole väga täpne. Võid hakata tegelema ka heategevusliku rahaannetamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles