Aastahoroskoop 2014: siniserohelise puuhobuse aasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014 on sinise-rohelise puuhobuse aasta
2014 on sinise-rohelise puuhobuse aasta Foto: Scnapix

Hiina horoskoobis on järgmine aasta siniserohelise puuhobuse aasta, mis algab 31. jaanuaril 2014 ja lõppeb 18. veebruaril 2015.

Hiina kultuuris tähistab hobune kiiret liikumist, vastupidavust ja kirglikkust. Roheline ja sinine värv aga kirge, muutumist ja dünaamilisust.

Numeroloogiliselt on saab 2014 taandada seitsmele, mis on mõtleja, uutel alade vallutaja ja otsija number. Sõltub sodiaagimärgist, kuidas sel aastal keegi käitub. Aasta läbivaks jooneks on kommunikatsioon ja suhtlemine ning seda nii heas kui ka halvas mõttes.

Tavapäraselt seostatakse suhtlemisega rääkimist, kirjutamist ja kehakeelt, kuid suhtlemine toimub ka läbi tegevuse ja mõtete. Lõdvaks laskmisest ei saa juttugi olla, pigem tuleb end pidevalt vaimselt ja keeleliselt heas vormis hoida. Hobuseaasta kiire liikumine aitab lahti saada staatilisusest ja vanadest takistavatest vormidest ja normidest.

Üldjoontes on aasta kiire spurdiga, aeg-ajalt kerkib juukseid püsti ajavaid ja meelt kurnavaid probleeme esile, kuid olukorrad ei kujune siiski katastroofiliseks.

 

Mida 2014. aasta toob tule-, maa-, õhu- ja veemärkidele?

Tulemärkidele (Jäär, Lõvi, Ambur) toob 2014. aasta üllatusi, mis hoiavad elu värske ja erksana. Uraani asend Jääras tähendab suhete tasandil kirglikkust kui ka draamat. Tulemärgid saavutavad kõik, kuid sama kiiresti võivad ka kõik kaotada, kuna keeravad kirevindi üle. Seda aga võivad tasakaalustada arukus ja kindlad eesmärgid. Elu avab end läbi kontrastide.

Maamärgid (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) naudivad 2014. aastal hobuse toetusel edu nii eraelus kui karjääris. Uraan on Kaljukitses ja see tähendab, et hobune laseb maamärkidel olla õigel ajal õiges kohas. Teie juurde saabuvad lausa kapates uued karjäärialased väljakutsed, mis võimaldavad lisaks loomingulisusele ka rahalist edu. Märksõnadeks on otsekoheses, sihikindlus ja praktilisus. Suhetesse ei tasuks aga suhtuda tööalase rangusega, kuna see tooks kaasa probleeme. Romantika nõuab tundeid.

Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja) saavad 2014. aastal tunda hobuse poolt toodavat aktiivsuse kasvu. Tegemist on väga suhtlusalti ajaga, mil tähtsaks saavad silmaringi laiendamine, uued teadmised ja õppimishimu. Võimalik, et sel aastal ei ole võimalik nii-öelda roose nuusutama jääda, kuid rooside lõhna on tunda sellegi poolest. Eraelus domineerivad ootamatud kohtumised, milles osalevad nii vanad kui ka uued kaaslased. Probleeme saab ennetada truuduse ja püsivusega.

Veemärgid (Vähk, Skorpion, Kalad) kogevad 2014. aastal emotsioone sellisel viisil, nagu nad pikka aega kogenud ei ole. Hobune on tundlik olend. Aasta alguses on Jupiter hellas Vähis, Neptuun aga rahulikus Kalas. Kui tule- ja maamärkidel on aega toimuvat analüüsida, siis veemärkidel mitte, kuna tunded on tugevamad. Sisemise muutusega kaasneb muutus ka välisilma suhtumises ja seal toimuva kogemises. Armastus annab tiivad ja aitab ka karjääriredelil edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles