Suurimad vead, mida meikimisel tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui meiki õigesti kasutada, siis see võib välimuse imeliseks muuta. Aga kui meigiga liiale minna, siis võib see jume täielikult rikkuda. Meigivahendite õige kasutamise õppimine võtab aastaid aega ja selle aja jooksul teevad nii mõnedki meist palju vigu.

Siin on mõned levinud vead, mida meigi kasutamisel tehakse, kirjutab healthmeup.com.

1. Valet tooni jumestuskreemi kasutamine

Kui kasutad jumestuskreemi, mis on sinu enda näonahast tooni võrra heledam või tumedam, siis see hakkab kahtlemata silma. Enne, kui soetad jumestuskreemi, proovi seda oma nahal, et näha, kui suure kontrasti üks või teine toon võib tekitada.

2. Lauvärviga liialdamine

Lauvärv võib silmadele kauni tooni anda. Aga kui sa sellega liiale lähed, siis võib see su välimuse rikkuda.

3. Meigiga magamine

Kui sa unustad enne magama minekut meigi eemaldada, siis võib meik poorid ummistada, mille tulemusel tekivad vinnid ja nahk saab kahjustatud. Selle vältimiseks tasuks igal õhtul hoolikalt nägu puhastada.

4. Kasutad jumestuskreemi küll näol, kuid mitte kaelal

Paljud naised ei kanna jumestuskreemi kaelale ning selle tulemusel on kael ja nägu erinevat tooni. Tegelikult tuleks jumestuskreemi hajutada ühtlaselt nii näol kui kaelal.

5. Huulepulga/huuleläikega liialdamine

Suur hulk naisi värvib huuli pidevalt üle, et huulevärv püsiks ühtlasena. Kuid tegelikult muudab mitmekordne huulepulga kiht huuled veidraks ja liigne huulepulk jõuab ka hammastele ja toidu sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles