Kuidas aru saada, kas mehel on plaanis su kätt paluda?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tema korter on laitmatult puhas, ta paneb raha kõrvale ja neljapäevased pokkeriõhtud on asendunud romantiliste kohtinguõhtutega. Mis toimub? Võimalik, et mehe käitumine on muutunud, sest ta plaanib sinu kätt paluda.

Yahoo! Shine toob välja mõned ilmselged märgid, mis viitavad sellele, et mehel on plaanis sulle abieluettepanek teha.

Teda ei huvita enam poissmeheelu

Kuidas aru saada, et mehe poissmehepäevad on seljataga? Selle järgi, kui mees ei sea enam iseennast esikohale. Kui ta kasutab pidevalt sõna «meie» ning teda ei huvita enam see, et semudega mööda klubisid käia, vaid pigem tahab ta sinuga aega veeta, siis võib-olla on ta mõistnud, et eelistab rahulikumat elustiili ja tahab, et sinul oleks tema elus kindel roll.

Ta kujundab oma kodu ümber

Kui sa märkad, et tema toa seintelt on kadunud plakatid ja pildid, mis meenutavad talle keskkooli või noorusaega ja ta on hakanud viisakamat mööblit otsima, siis võib asi olla selles, et ta tahab sinu jaoks oma elus ruumi teha – nii füüsiliselt kui emotsionaalselt.

Ta ei raiska enam mõttetult raha

Kas mees lükkas edasi suure plasmateleri ostu ega tee enam sõpradele baaris lugematul arvul jooke välja? Võimalik, et ta kogub raha mõne olulisema ja kallima ostu jaoks.

Ta ei virise enam pulmade üle

Kui käite koos mõne tuttava pulmas, siis mees ei tule sinuga enam ainult seetõttu kaasa, et nautida tasuta toitu ja jooke. Ta pöörab tähelepanu sellele, millist muusikat pulmas mängitakse ja räägib elavalt pruutpaariga juttu, et nende kogemustest kuulda. Kui mehele pakub pulmadega seonduv suuremat huvi, siis võib põhjus peituda selles, et ta on hakanud ise pulmadele mõtlema.

Talle pakuvad huvi sinu ehted

Kas mees on sinu ehteid uurima hakanud? Hoiab ta pidevalt su kätt ja uurib sõrmi? Nali naljaks, aga kui su lemmiksõrmus on kadunud, siis võid kindel olla, et mees üritab su kindlaks teha, millises suuruses sõrmused sulle sobivad.

Ta tahab kohtuda su vanematega

Tõenäoliselt on nad omavahel juba kohtunud. Kui aga ei ole ja mees käib sulle peale, et te sinu vanemaid külastaksite, siis ilmselt on tal selleks omad põhjused.

Ta on salaja su sõbrannade ja perekonnaga suhelnud

Ta ei ürita kõike salajas hoida, kuid ta tahab, et abieluettepanek oleks selline, nagu sina seda alati ette oled kujutanud. Ilmselt suhtleb ta su lähedasemate sõbrannadega, et välja selgitada, millist sõrmust sa tahaksid või millised üllatused sulle meeldivad.

Ta kaasab sind tähtsate otsuste langetamisse

Võib-olla tehti talle tööpakkumine, mida ta nüüd sinuga arutada tahab. Võib-olla on mehel peast läbi käinud mõte, et te võiksite suurema korteri soetada. Ta küsib selliste asjade puhul sinu arvamust, sest ta hindab su seisukohti ja mõistab, et abieluettepanek on tähtis samm, mis mõjutab teie mõlema elu.

Ta käitub teisiti

Sa tead peast, milline on mehe igapäevane rutiin. Kui aga ühel hetkel käib mees peale, et teeksite midagi, mida te varem kunagi teinud pole – näiteks jalutada pargis või sõita linnast välja päikeseloojangut vaatama –, siis võib-olla plaanib ta esitada sulle selle saatusliku küsimuse: «Kas sa tuled mulle naiseks?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles