Lugeja kirjutab: olin lapsehoidja, kel tekkis salasuhe laste isaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Romantilistele lugudele vastukaaluks saatis oma tutvumisloo ka lugeja, kel tekkis suhe tööandjaga.

Olin siis just põhikooli lõpetanud ja otsisin kutsekooli kõrvale tööd, kui mu tuttav rääkis, et samas kandis otsib keegi lapsehoidjat. Et mulle meeldivad väga lapsed, siis helistasin ja sain pererahvaga kokku. Peres oli ema, isa ja kaks last. Just need kaks last tahtsid hoidmist. Kaks pisikest armast tüdrukut. Üks oli peaaegu aastane ja teine juba 6-aastane.

Pererahvaga sain üllatavalt hästi läbi. Eriti pereisaga. Kui ma olin neid lapsi juba pool aastat hoidnud, tekkis meil pereisaga väga huvitav side. Me suhtlesime kogu aeg, rääkisime paljudest asjadest. Meil olid põnevad vestlused.

Kõik oli korras täpselt sinnamaani, kui ta ühel õhtul mind suudles. Oli täpselt selline tunne, et tema on see õige. Liblikad lendasid kõhus ja ma ei tahtnud temast enam kaugemale minna, kuigi ma teadsin, et seda meest ma ei saa kunagi omale, tal oma pere.

See suudlus aga pani aluse meie salasuhtele. Meie salasuhe kestis juba 4 aastat, kui ma ootamatult rasedaks jäin. Otsustasin siis, et see suhe peab lõppema. Juba sellepärast, et mehel on oma pere, mida ma lõhkuda ei tahtnud.

Nõnda otsustasin päevapealt, et teen aborti. Jah, see oli raske, aga mul oli vaja kool lõpetada ja ma olin nii noor. Sel hetkel alles 20. Päevapealt lahkusin sealt töölt ja üritasin seda suhet üle kõige unustada. Pikalt arvasin, et tegin valesti, aga ma poleks suutnud sellele naisele otsa vaadata.

Vahepeal on mul olnud veel suhteid, aga nendest pole asja saanud, sest teist sellist inimest pole, kellele mõeldes ma juba naeratan ja liblikad hakkavad kõhus lendama. Meie viimasest kohtumisest on möödas juba kaks aastat, rohkem pole ma temaga kontakti saanud. Olen õnnelik, et ta pole ise kontakti otsinud.

Suhte lõpp sattus heale ajale, sel hetkel kolisid nad just kaugemale. Nüüd ma tean, et enam ma salasuhteid ei taha - sellega piinad ainult iseennast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles