Omapärane kuulutus: mees müüb teemantsõrmust, mida kunagi kandis «saatan isiklikult»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal avaldas üks Pennsylvania osariigi mees ajalehes kuulutuse, milles ta müüb 1800 dollari eest teemantsõrmust.

Ainuke probleem on aga selles, et kaunist kihlasõrmust kandis varemalt «saatan isiklikult», kirjutab Huff Post.

Kuulutuse värvikamad kohad on järgmised: Müün 1,5-karaadist kihlasõrmust, mis on kaetud valge kullaga. Sõrmus on heas seisukorras, seda kandis eelnevalt lühikest aega vaid saatan isiklikult.

Sõrmus on soetatud Littmani juveelipoest summa eest, mida mul ei oleks mugav tunnistada.

Ettevaatust: sõrmus võib olla neetud, sest see kipub endast maha jätma hävitustööd. Võimalikud sündmused, mis võisid olla sõrmuse poolt põhjustatud: kahjustused majas, autos ja südames. Soovitan soojalt midagi ette võtta, et võidelda selle kauni ehte halva auraga. Enne sõrmuse kallimale kinkimist tasuks sellega käia voodoo-preestri või muu teadjamehe juures. Kui see kõrvale jätta, siis on tegemist väga kauni ehtega.

Loodan sõrmuse maha müüa kiiremas korras, et see mu ellu rohkem halba õnne ei tooks. Kui sõrmus pole jõuludeks müüdud, kavatsen selle visata Mordori leekidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles