Mida ükski mees naise suust kuulda ei taha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et meestele ei meeldi kuulata seda, kui naine pidevalt näägutab, ent selles loos on välja toodud teistsugused laused ja küsimused, mida mehed naiste suust kuulda ei taha. Vaata ja mõtle, kas oled isegi neid kasutanud!

«Kallis, kas ma olen paks?»

Kallid naised, üks kardetumaid küsimusi, mida naine võib mehele esitada, on: «Kas see kleit teeb mind paksuks?» Mees armastab sind sellisena, nagu sa oled ja ta tahab, et ka sina ise end armastaksid. Meestele meeldib, kui naine on enesekindel ja enda üle uhke, seega pole oluline, kas oled kurvikas või mitte - ole uhke selle üle, mis sul on, kirjutab Allwomenstalk.

Ära räägi mehele oma eksist

Kas sa tahad kuulda lugusid mehe endisest kallimast? Ilmselt mitte. Ka mees ei taha sinu eelmistest suhetest kuulda. Kui ütled lauseid stiilis «mu eks käitus täpselt samamoodi» või «mulle ei meeldi, kui sa nii teed, see meenutab mu eksi», siis lõhud iga lausega mehe enesekindlust. Ära võrdle praegust suhet eelmisega, ära maini asju, mida sa eksi juures vihkasid ja ära üldse maini oma endise kallima nime.

Ära tee end mehe juuresolekul maha

See käib kokku esimese näitega. Meestele ei meeldi, kui naine endas kahtleb ja kasutab lauseid stiilis «ma ei saa millegagi hakkama» või «ma ei tee midagi õigesti». Isegi kui sind valdavad taolised tunded, pole vaja neid mehe juuresolekul lahkama hakata. Kui sul on millelgi probleeme, palu mehel end aidata, kuid ära tee end maha. Meestele meeldib, kui naine on asjalik, motiveeritud ja näeb oma tulevikku helgetes toonides.

Ära võrdle end teistega

Kui mehele esitada küsimus, mis teda kimbatusse ajab, siis ei pruugi ta osata vastata ilma, et ta peaks valetama. See kehtib näiteks küsimuse kohta «kas ma näen sellest naisest parem välja?» või «kas mu rinnad on sama suured kui temal?» Meest üllatab see, et sa tunned vajadust end kellegi teisega võrrelda. Pealegi, mis tähtsust sel on, millised on teised naised või mida mees neist arvab - ta on ju koos sinuga.

«Tee, mis tahad»

Naised, võtke teadmiseks, et see lühike lause ei mõju teie suhtele hästi. See paneb mehe olukorda, kus ta peab valima sinu või planeeritud tegevuse vahel. Kui ütled mehele, et ta võib teha, mida ise tahab ja mees käitub vastavalt sellele... siis sa ju tead juba ette, et saad tema peale pahaseks. Kui ta käitub aga nii, kuidas sina tahad, siis võid kindel olla, et ta on natuke õnnetu. Ära palu tal toidupoodi minna, kui ta parajasti jalgpalli finaalmänge vaatab ega eelda, et ta tuleb sinuga sõbranna lapse sünnipäevale, kui ta on kavatsenud sõpradega õhtu veeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles