Mida arvavad naised kiilaspäistest meestest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui seriaal «Halvale teele» on meile üldse midagi õpetanud, siis seda, et kiilaspäised mehed on kuumad. Kas keegi ajaks Walter White'i või Jesse Pinkmani oma magamistoast välja pelgalt seetõttu, et neil puuduvad juuksed? Tõsi küll, need tegelaskujud ajavad ise oma juuksed maha, aga kuidas on lugu meestega, kellel lihtsalt juuksed ei kasva?

Suhte- ja seksiportaal YourTango uuris naistelt, kuidas nad suhtuvad meestesse, kes on kiilanemas või kes on juba juuksed kaotanud.

1. Mulle meeldib, kui mees ajab ise oma juuksed maha, mitte ei oota, kuni kõik karvad ära kukuvad ega kammi neid kuidagi imelikult ümber pea. Lihtsalt leppigu faktiga, et juuksed on kadumas ja pööraku see enda kasuks.

2. Enesekindlus ja isiksus on tähtsamad kui juuksed või nende puudumine.

3. Kiilaspead on julged! Mulle meeldivad mehed, kel on kiilaspea ja kitsehabe.

4. Mulle ei meeldi see faas, mis jääb normaalse soengu ja kiilaspealisuse vahele. Kiilanemisfaas. Mehed peaksid sel ajal oma juuksed lihtsalt ära ajama. Olgu kiilakad. Olgu vabad.

5. Ausalt öeldes, ma pean tunnistama, et mulle meeldib libistada oma sõrmi läbi mehe juuste. Ent see ei tähenda, et kiilaspäised mehed minu silmis seksikad poleks. Ma toon ühe näite: näitleja Taye Diggs. Särage edasi, mehed!

6. Ma eelistan juukseid, sest nendest saab meest sikutada. Aga kui mees on kiilaspäine, siis see ei tähenda, et ma poleks temast automaatselt huvitatud. Oluline on ka see, kuidas ta riietub, milline keha tal on, kuidas ta käitub jne.

7. Sõrmede libistamine läbi mehe juuste... See on minu jaoks vastupandamatu. Mulle tohutult meeldib oma sõrmi mehe juustest läbi tõmmata.

Kokkuvõtteks võib öelda, et mees võib tunduda end ebakindlalt juuste kadumise tõttu, kuid suurem osa naisi ei hooli sellest või peavad seda seksikaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles