Neli ilutoodet, mis võiksid igal naisel käekotis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oleme kõik seda kogenud - lahkud kiiruga kodust, jõudmata end korralikult meikida ning tahaksid hiljem oma välimust veidike parandada. Või oled teel tööintervjuule ja märkad juhuslikult, et ripsmetush on laiali läinud. Mida teha?

GalTime toob välja neli olulist iluvahendit, mis võiks kõigil naistel kogu aeg käekotis olla.

Rasu eemaldavad salvrätid

Kuigi kergelt sätendav ja läikiv nahk on moes, ei ole väga kena, kui nägu on liigselt rasune. Selle tarbeks hoia käepärast rasu eemaldavad salvrätid, mis aitavad vabaneda liigsest rasust näol ja annavad värske välimuse.

Vatitikud

Need tillukesed abimehed on väga kasulikud, kui on tarvis meiki parandada või kui silmavärv on laiali läinud. Nende abil saab ka meiki peale kanda - vatitiku abil on võimalik näiteks silmi värvida.

Huulepulk

Sageli juhtub, et kodust lahkudes ei jõua huulepulgaga huuli värvida. Seetõttu võiks huulepulk kogu aeg käekotis olemas olla, sest selle abil on võimalik oma nägu tunduvalt silmapaistvamaks muuta. Huulepulagag saab ka põskedele puna anda.

Kätekreem

Pidevalt muutuv ilm ja käte pesemine võivad meie käed kuivaks muuta. Ja miski ei tekita ebamugavamat tunnet kui kuivad, pragunenud käed. Mõtle näiteks sellele, kui pead minema töövestlusele või mõnel avalikul üritusel kellegi kätt suruma - sa ju ei taha, et teine inimene tunneks, kui karedad su käed on. Hoia pisike kätekreem igal ajal kotis, et kätele vajadusel niisutust pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles