Üksteist naist, kellega mehed tahaksid välja minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on sajandeid pead murdnud ühe lihtsa küsimuse üle: mida mehed tahavad? Selleks, et vastust välja selgitada, tuleks vast pöörduda otse meeste poole. Ja täpselt seda portaali iVillage naised ka tegid!

Järgnevalt on välja toodud üksteist naisetüüpi, kellega mehed tahaksid välja minna.

Preili Armas

Preili Armas on positiivne, oma eluga rahul ja alati heas tujus - temaga on lausa lust koos olla! Ta on alati siiras, temas pole ühtki õelat rakku. Tal on alati hea meel sind näha ja sa ei jaksa ära oodata, millal saaksid jälle temaga aega veeta. Sellised preilid napsatakse tavaliselt kiirelt ära, seega nende esinemine on suhteliselt harv nähtus. Aga kui sa leiad sellise preili, siis oled sa tõelise aarde leidnud.

Preili Võrdsus

See naine on tõeline feminist - mitte radikaalne meestevihkaja või üks neist naistest, kes pidevalt võrdsest palgast räägib. Preili Võrdsus armastab mehi ja mõistab, et teineteise võrdväärne kohtlemine on privileeg. Ta usub, et suhtes peavad mõlemad võrdselt panustama ja tal pole midagi selle vastu, et kohtingul arve pooleks teha.

Preili Seksuaalne

Ta armastab mehi ja seksi ega ürita seda kuidagi varjata. Ta ei kasuta seksi relvana, et meestega manipuleerida, talle lihtsalt meeldib seksida. Preili Seksuaalset ei tohiks aga segi ajada nümfomaaniga, kelle jaoks on see psühholoogiline probleem. Enamik naisi vihkab Preili Seksuaalset, sest mehed on temast vaimustuses. Harv nähtus, aga teda tasub otsida.

Preili Parim Sõber

Täpselt nagu Preili Armas, on ka Preili Parim Sõber meeldiv kaaslane. Ta on naine, kellega on võimalik täielikult sünkroonis olla - teile meeldivad samad asjad, samad telesaated, naudite samade kohta külastamist. Võid temaga vaid paar minutit koos veeta ja sulle tundub, et te olete juba vanad tuttavad. Ta on alati sinu poolel, naerdes su naljade üle ja helistab sulle vaid selleks, et igatseb sind ja tahab su häält kuulda.

Preili Otsekohene

Ta on naine, kes teab, kuidas suhelda. Ta ei eelda, et mees suudab tema mõtteid lugeda, tema käitumine ei põhine naisteajakirjades toodud näpunäidetele, kuidas meestega peaks suhtlema. Ta käitub täpselt nii, nagu lubab. Sa ei pea kunagi tema käitumist hakkama dekodeerima.

Preili Iseseisev

Ta on hea naine juhul, kui sul pole aega suhtele täielikult pühenduda või kui oled mees, kes vajab palju hingamisruumi. Preili Iseseisval on oma elu ja tal pole midagi selle vastu, et oma asjadega tegeleda. Ta tahab oma ellu meest, aga otseselt ta ei vaja meest. Päris kindlasti ei eelda ta, et mees tema probleeme lahendaks ja ta ei süüdista meest, kui midagi viltu läheb.

Preili Ei-Mingit-Survet

Kui paljud naised unistavad abiellumisest, siis Preili Ei-Mingit-Survet ei mõtle abiellumisele. Tal on hea meel, et ta saab sinuga koos olla. Ta ei küsi sinult kunagi: «Kuhu meie suhe liigub?». Ta ei vihja, et sa peaksid talle sõrmuse ostma ja ta ei käi juveelipoodides sõrmuseid imetlemas. Võib-olla tahab ta kunagi tulevikus abielluda, aga tal pole sellega kiiret.

Preili Enesekindel

Ta on endaga rahul, ta aktsepteerib oma häid ja halbu külgi. Samuti suhtub ta ka sinusse. Ta ei vaja pidevalt tähelepanu, et end hästi tunda, ta on enesekindel ja liigub alati endale sobivas positiivses suunas.

Preili Isiksus

Ta on hea sõber. Ta ei pruugi iludusvõistlusel esikohta võita, kuid tema intelligentsus, arukus ja särav isiksus valgustavad igat ruumi ning ta tõmbab inimesi justkui magnetiga ligi. Tema isiksus on niivõrd võluv, et see korvab kõik puudujäägid tema välimuse osas.

Preili Vähenõudlik

Preili Vähenõudlik on väga harv nähtus ja ta on kõige ebatüüpilisem moodsate naiste seas. Teda ei huvita, kui palju raha sul on, talle meeldib sinuga koos olla sinu pärast. Ta võib olla feminist, kellele meeldib enda eest ise maksta. Kui peaksid leidma Preili Vähenõudliku, hoia temast kahe käega kinni!

Preili Õige

Paljud mehed eelistavad naisi, kes näeksid nende kõrval head välja. Need naised on tuntud ka trofeenaistena. Kui sa peaksid aga leidma naise, kes teeb sind õnnelikuks, hoolimata tema välimusest, vanusest või sotsiaalsest staatusest või sellest, mida teised mehed mõtlevad, siis oled sa ilmselgelt leidnud endale kõige õigema partneri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles