Millised suhtemustrid valitsevad sinu elus?

, alkeemia.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie suhtemustrid kujunevad varajases lapsepõlves. Samuti ka see, millised me oleme armastajatena. Kaks inimest saavad kokku, et anda uus elu. On kindlaks tehtud, et 2,5 aastat on keskmiselt armumisaeg. Hiljem toimub suhte ülevaatamise hetk.

Kui roosad prilid eest võetakse, kuidas siis partnerit nähakse? Kas ta on endiselt sama ilus, osav, jutukas ja tark? Kui me ei armuks, kui meil ei oleks kirge kellegi vastu, ei oleks võimalik ka anda uut elu, kirjutab Maili Hütt Alkeemias.

Kõik saab alguse vanematest. Vanemad istutavad armastuse või armastamatuse oma lastesse. Pole midagi puhtamat kui väikese lapse armastus oma ema ja isa vastu. Laps püüab oma vanemaid mõista isegi siis, kui perekonnas on probleeme. Lapsed on need, kes näevad pealt ja peavad taluma kõike seda, mis perekonnas sünnib.

Me tahame leida kedagi, et mitte olla üksinda, et mitte tunda üksindust. Naiste puhul võib olla olukord veelgi teravam, sest hoitakse kinni suhtest ning partnerist, kes ei mõju hästi. Tahaks maha jätta, aga ei julge. Tahaks selga pöörata, aga puudub julgus või materiaalne võimekus seista üksi.

Paljud meist on kogenud vastamata jäänud tunnet. Mõni inimene ei saagi aru, miks ta tõmbab enda poole inimesi, kes ei huvitu neist, kes on abielus ning kellel on lapsed. Igast olukorrast saab õppida. Võimalik, et peame kogema täielikku põrgut, et hakata lõpuks väärtustama seda, mis meil on. Me oleme kannatamatud ning rahutud ja loodame, et meie salajastele palvetele ja soovidele vastatakse kiiresti.

Kuidas Sa saad enda ellu tõmmata inimest, kes Sind hoiab ning väärtustab, kui Sa ise pole veel selle inimese vääriline? Kui energia Su ümber on pidevalt negatiivne. Oled mossis, elus pettunud. Saad selle, millele keskendud. Kui keskendud sellele, mida Sul ei ole, tõmbad Sa ligi seda, mis veelgi rohkem midagi Sinult minema viib. Kui keskendud küllusele ning oled tänulik selle eest, mis Sul juba on, siis Su elu muutub arusaadavamaks ning tänu sellele ka kergemaks.

Suhted on meie enda peeglid. Ei ole võimalik tõmmata enda ellu printsi või printsessi, kui Sa ise ei ole veel printsiks, printsessiks sirgunud. Ei ole mõtet süüdistada asjaolusid või inimesi enda ümber, sest kogu teadmine asub Sinu sees.

Kui tahad teada, miks, siis kaevu sügavamale. Kindlasti leiad Sa sealt midagi lapsepõlvest, oma eelnevatest suhetest ning midagi ka oma suhtumisest ümbritsevasse. Kõik see moodustab energia, mis võib olla täis negatiivseid arusaamu.

Kui kõik selle enda jaoks arusaadavaks teed, võidki vabaneda oma kannatuste köidikust ja mis see ärkamine muud ongi, kui teadlik arusaamine sellest, kes sa oled, miks on üks või teine asi Sinu elus ning mõistmine, et mitte miski ei ole juhuslik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles