Naised eelistavad bikiinipiirkonnas taas loomulikku välimust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas asi on selles, et kõik trendid - ka kõige hirmutavamad - teevad ühel hetkel tagasituleku? Või on raseerijate hind ootamatult tõusnud? Või on asi hoopis selles, et kuulus näitlejanna Gwyneth Paltrow tunnistas Elleni jutusaates, et tema pooldab ihukarvade hoolitsuses «70ndate stiili»?

Mis iganes põhjus ka poleks, tundub, et Brasiilia vahatamine on populaarsust kaotamas, sest naised eelistavad lasta oma intiimpiirkonna karvadel kasvada, kirjutab iVillage.

Suurbritannias läbi viidud küsitluse tulemused olid järgmised: 62 protsenti naistest ütles, et nende partner eelistab seda, kui naise intiimpiirkonnal on loomulik välimus; 51 protsenti naistest sõnas, et nemad lasevad karvadel muretult kasvada ja 45 protsenti tunnistas, et eelnevalt nad hoolitsesid oma bikiinipiirkonna eest, kuid on selle nüüdseks lõpetanud.

Ent leidub ka neid naisi, kes eelistavad karvaeemaldust. Näiteks 33 protsenti naistest eelistab raseerimist, 27 protsenti vahatamist ja 15 protsenti kasutab karvaeemalduskreeme.

Paljud naised tunnevad kergendust, et loomulikum bikiinipiirkonnahoolitsus on populaarsust kogumas. Tuletades meelde Carrie Bradshaw sõnu Brasiilia vahatamise kohta: «Mind rööviti! Ta võttis kõik, mis mul oli!»

Head naised, kuidas teie oma intiimpiirkonna eest hoolitsete?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles