Kümme põhjust, miks on hea olla vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unustage valentinipäev - sel nädalal tähistati Hiinas vallaliste päeva. Sellest inspireerituna koostas Yahoo! Shine nimekirja, miks on hea olla vallaline. Hoiatus paarisuhtes olevatele inimestele: järgmised punktid võivad teid panna vallalise elu igatsema!

Kohtingutel käimine - uute restoranide avastamine, kinos, muuseumites või spordiüritustel käimine uute kaaslastega on väga lõbus.

Flirtimine - kui oled vallaline, võid süümepiinadeta kõikidega flirtida. Sama kehtib ka suudlemise kohta.

Rohkem vaba aega - oled vallaline? Nüüd on parim aeg lugeda mõnda head raamatut, minna joogasse, osaleda kokanduskursusel, õppida uut keelt... Sul on palju vaba aega, seega võid igaks õhtuks uue hobi leida.

Rohkem aega sõpradele - vallalisena olles on sõbrannadega väljaskäimisel hoopis teine tähendus.

Vähem mõttetuid tülitsemisi - vallalisena ei saa su päeva ära rikkuda see, kui sina ja kallim eelmisel õhtul või hommikul mõne tühise asja üle vaidlema hakkasite ja lõpuks tülli pöörasite.

Rohkem und - paljud naised on kurtnud, et kui nad on kellegagi suhtes, siis nad magavad vähem. Lisaks, kui oled vallaline, ei pea sa muretsema sellepärast, et kellegi norskamine sind üles ajab ega pea ka teki pärast võitlema.

Uued armumised - kui oled juba suhtes, siis ei saa sa enam ärevust tunda esimese suudluse pärast.

Miski ei hoia sina kinni - tahad reisida? Tahad rohkem vaeva näha, et palgakõrgendust saada või minna teise linna/riiki õppima? Vallalisena saad kõike seda teha, ilma, et peaksid kellegi teise plaanidega arvestama.

Rohkem aega eesmärkidele keskenduda - kui sa ei pea energiat panustama suhtesse, on sul rohkem aega keskenduda oma karjäärile, trennidele või millele iganes.

Piiramatud võimalused - su armuelu tulevik ja uued suhted tekitavad põnevust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles