Trimmisaate finalist Anneli Pilpak haaras viimasest õlekõrrest ja käis maovähendusoperatsioonil

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Pilpak
Anneli Pilpak Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Saatest «Tantsi tagumik trimmi» tuntud lauluõpetaja Anneli Pilpak otsustas möödunud veebruaris haarata viimasest õlekõrrest ja läks maovähendusoperatsioonile, et lõpuks üleliigsetest kilodest lahti saada.

Nüüdseks on Anneli kaotanud juba 30 kilo, kuid kui tuttavad teda nähes imestavad ja komplimente jagavad, on naisel piinlik. «Kui küsitakse, kuidas sa seda tegid, tuleb mul kange tahtmine minema joosta või viia jutt teisele teemale. Mul on väga kahju, et ma sellega ise hakkama ei saanud,» tunnistab ta Naistelehes.

«Vaatamata kõikidele pingutustele jäi mu kehakaal alati ühele kindlale tasemele pidama. Mu parim saavutus oli eranditult alati 92 kilo,» räägib Anneli, kes hakkas on tervise pärast suurt muret tundma. «Ma ei valinud maovähendusoperatsiooni mugavusest ega välimuse pärast. Minu sooviks oli hajutada terviseriske. Inimene ei peaks operatsioonile minema alles siis, kui ta on täiesti haige.»

Loe pikemalt Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles