Mida silmavärv sinu kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul on pruunid, sinised või rohelised silmad? Kas oled kuulnud, et pruunisilmseid inimesi peetakse väga usaldusväärseks või et sinisilmsed inimesed on otsekohesed ja ausad? Mida ütleb su kohta su silmavärv?

Pruunid silmad

Pruunisilmsed inimesed peaksid olema väga rahulikud. Nad on usaldusväärsed ja keskenduvad oma eesmärkidele. Lisaks on nad helded, armastavad ja rõõmsameelsed. Neile meeldib uute inimestega tutvuda ja nende jaoks on tutvuste loomine väga lihtne, kirjutab ChaCha.

Sinised silmad

Sinisilmsed inimesed kipuvad olema ilusad ja elavad. Nad on ausad ja otsekohesed ning väga tähelepanelikud. Sinisilmsed inimesed eelistavad pikaajalisi suhteid.

Pähklikarva või rohekaspruunid silmad

Pähklikarva silmadega inimesed on väga empaatilised ja teiste inimeste suhtes tundlikud. Neid peetakse väga ilusateks ja armastavateks inimesteks. Neile meeldib riskida ja väljakutseid vastu võtta. Nad tahavad pidevalt midagi uut proovida.

Hallid silmad

Hallide silmadega inimestel on palju sisemist jõudu. Nad on võimelised iga olukorraga kohanema. Hallisilmsed inimesed on ühtlasi väga elutargad ja tundlikud.

Merevaigukollased silmad

Merevaigukollaste või isegi kuldsete silmadega inimesed on reserveeritud, väga šarmantsed ja soojad. Neis on teatud müstika peidus. Neile meeldib, kui neil on palju sõpru ja nad naudivad suhtlemist. Nad mõtlevad piiridest väljaspool ja neile meeldib, kui asju tehakse veidi teisiti.

Rohelised silmad

Rohelised silmad näitavad, et tegemist on õrna ja kaastundliku inimesega. Roheliste silmadega inimesed on väga ilusad. Nad on kirglikud ja neil on vapustavad suhted teistega. Kuid roheliste silmadega inimesi kipub armukadedus kimbutama.

Mustad silmad

Mõne inimese silmad võivad tunduda mustana, kuid tegelikult on need lihtsalt väga tumedad pruunid. Mustade silmadega inimesed on väga müstilised ega lase paljusid inimesi omale ligi. Nad on väga kirglikud ja armastavad elu. Mustade silmadega inimesed on ühtlasi ka väga sensuaalsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles