Üheksa märki, et praegune töö pole sinu jaoks õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui paljud meist võivad ausalt öelda, et teevad oma unistuste tööd? Tahame leida tasuva töökoha, kuid sageli tuleb selle nimel oma unistustest loobuda. Õige karjäärivalik mõjuks aga positiivselt kogu su elule, sest sa teeksid midagi, mida sa tõeliselt armastad.

Kui sa aga oled lõksus valel ametikohal, siis ei ole sa ilmselt õnnelik ja see mõjutab ka kogu su ülejäänud elu. iDiva kirjutab sellest, millised märgid viitavad, et sa oled valele ametikohale seisma jäänud.

Virised pidevalt oma töö üle

Pole tähtis, milline ülesanne sulle tööl antakse, sa oled pidevalt pahas tujus ja virised selle pärast. See annab selgelt märku, et su töö ei tee sind õnnelikuks ja seda tõenäoliselt seetõttu, et praegune töö pole sinu jaoks õige.

Sa pole oma karjääri üle uhke

Kui keegi küsib su töö kohta, siis põikled teemast kõrvale või sul pole midagi huvitavat rääkida. Ka see näitab, et sa oled omale vale töökoha valinud.

Sul puudub motivatsioon töö tegemiseks

Ideaalne töökoht peaks olema selline, kuhu sa hea meelega lähed. Aga kui sul puudub motivatsioon, et hommikul ärgata ja tööle minna, siis see tähendab, et sa pole oma tööga rahul ja peaksid kaaluma töökoha vahetust.

Sa ei tee oma tööd hästi

Inimesed naudivad oma tööd, kui nad on võimelised seda hästi tegema ja häid tulemusi saavutama. Kui sa aga oma tööd hästi ei tee, siis puudub sul motivatsioon ja sa oled õnnetu. Kui see käib sinu kohta, siis on paras aeg oma karjäärivalikutele mõelda.

Sa ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata

Meil kõigil on selliseid päevi, kui tööpäev justkui ei taha lõppeda, aga kui sinu jaoks on iga päev selline, siis oled sa ilmselgelt vales kohas.

Töö ei paku sulle piisavalt väljakutseid

Üks huvitavaid asju töö juures on see, et see peaks pakkuma väljakutseid ja sind inspireerima. Kui sulle tundub, et praegune töö seda ei tee, siis peaksid mõne muu töökoha peale mõtlema.

Sa teed tööd ainult raha nimel

Paljud meist valivad korraliku palga unistuste töökoha asemel. Kui sa töötad vaid selleks, et raha teenida ja arveid maksta, siis on su praegune töökoht kindlasti sinu jaoks vale. Vahel on mõistlik suurest rahasummast loobuda ja teha seda, mida armastad.

Su oskused ja huvid ei sobi kokku su karjäärivalikutega

Kõigil inimestel on teatud oskused ja huvid, mis sobivad kokku mõne kindla ametiga. Kui huvid ja töö ühtivad, siis tunned suuremat rõõmu sellest, mida teed. Mõtle oma oskuste ja huvide peale ning kaalu, kas need sobivad kokku su tööga.

Kadestad pidevalt kellegi teise karjääri

Tead mõnda inimest, kelle karjäär tundub ideaalne ja mõtled sageli sellele, kui palju parem võiks su elu olla, kui sul oleks tema töökoht. Kui see kehtib sinu kohta, siis mis sind tagasi hoiab? Miks sa omale sarnast töökohta ei otsi? Ilmselgelt sa ju tead, mida sa tahad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles