Milliseid asju mehed naiste juures kunagi ei mõista?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Üldiselt ei usu keegi ütlust, et mehed pärinevad Marsilt ja naised Veenuselt, sest tegelikult pole ju mehed ja naised niivõrd erinevad. Aga mõnikord ei saa mööda vaadata sellest psühholoogilisest lõhest, mis jääb naiste ja meeste vahele.

See hakkab eriti hästi silma igapäevaste vestluste puhul, mis puudutavad rõivaid, õhtusööki ja kõiki tegevusi, mis nõuavad korraga mitmele asjale keskendumist. Mõnikord on ka naised ise hämmingus oma käitumisest või sõnadest, aga ilmselt ei üllata see neid siiski nii palju kui mehi, kirjutab Stylecaster.com.

Järgnevalt on välja toodud seitse asja, mida mehed naiste juures ilmselt kunagi ei mõista.

Naine ütleb, et tal on kõik korras, kuigi tegelikult see pole nii

Kui sa pole seda veel oma mehega teinud, siis pole sa veel päris naiseks saanud. Mitte miski pole ärritavam kui see, et oled mehe peale vihane, aga ta ei mõista, miks sa vihane oled. Sinu ainus võimalik vastus: kõik on korras. Ja seejärel võid ootama jääda, et mees ise välja mõtleks, mis toimub. Sest kas see pole siis ilmselge?

Miks naised nii teevad? Vahel juhtub see sellepärast, et vahetult pärast vaidlust ei ole naine veel suutnud oma mõtteid ritta seada, et selgitada, miks ta täpselt ärritus. Teistel juhtudel võib olla, et naine pole sel hetkel piisavalt enesekindel, et selgitada, mis teda häirib.

Naine paneb kohtingule jalga oma kõige kõrgemad kingad ja siis viriseb terve õhtu, et need pole üldse mugavad

Kallid mehed, naised kannavad neid kingi, sest see on ilusad ja naised virisevad, sest need kingad teevad neile haiget. Võib-olla ei taha sa seda kuulda, aga naised jäävadki nii käituma. Kui naine tuleb nende kontsadega aga randa, jõusaali, rattaga sõitma või sügisel jalgpallimängu vaatama, siis on meestel õigus viriseda.

Naine küsib, kas ta näeb mingis riietuses hea välja ja saab pahaseks, kui mehe vastus pole «jah, kallis, sa oled imekaunis»

Naised pole rumalad. Nad teavad, et sellist asja küsida pole kõige parem idee. Ja see on juba eos ebaloogiline, sest naise jaoks on vaid üks aktsepteeritav vastus. Aga naine küsib seda ikkagi. Miks?

Ilmselt seetõttu, et naistele meeldib kuulda seda, et nad näevad head välja. Kuigi naine teab, et ta ei vaja mehe heakskiitu, küsib ta seda ikkagi, sest teda huvitab, mida mees arvab, eriti kui minnakse koos mehega mõnele üritusele.

Naine vaatab riideid täis kappi ja teatab: «Mul pole mitte midagi selga panna!»

See lause ei viita asjaolule, et naisel poleks üldse riideid. See näitab hoopis seda, et naisel pole ühtegi riideeset, mida ta tahaks sel hetkel selga panna. Siinkohal tuleb teha väga õrn, aga samas oluline eristus.

Naine keeldub endale magustoitu tellimast ja sööb siis kellegi teise oma

See on psühholoogiline asi, mis kehtib toitudele, mida peetakse ebatervislikuks või liialt rasvaseks. Kui naine tellib sellise söögi endale, siis see tähendab, et ta on mingil imelikul põhjusel kiusatusele järele andnud. Aga kui ta sööb kellegi teise magustoitu, siis on tunne, justkui kõik sissesöödavad kilokalorid ei lähekski arvesse. Kas pole mitte naljakas mõtteviis?

Naine väidab, et tal pole mingeid ootusi ja ärritub siis, kui asjad ei lähe nii, nagu tema tahab

Naised tahavad uskuda, et nad on võimelised vooluga kaasa minema ja asju võtma nii, nagu need tulevad, seega nad ütlevad «vahet pole, sööme seal, kus sina tahad» või «teeme seda, mida sina teha tahad». Aga olge ettevaatlikud, mehed, sest tavaliselt järgneb sellistele laustele naiste pahameel, sest mehed teevad ju peaaegu alati valed valikud. Miks aga naised nii käituvad?

Ilmselt seetõttu, et mitte jätta muljet, et naisel on liiga kõrged ootused või et naist on raske rahuldada, mis on tegelikult tobe, sest lihtne «ma tahaks täna pitsa asemel sushit süüa» aitaks taolisi tülitsemisi ju ennetada.

Naised oskavad mitme asjaga korraga tegeleda

Praktilisema poole pealt tuleb tunnistada, et mehed ei mõista kunagi seda, kuidas naised on võimelised korraga mitme asjaga tegelema. Kui meeste jaoks võib maksimaalset pingutust nõuda see, kui nad vaatavad filmi ja söövad krõpsu samal ajal, siis naise jaoks pole probleemiks samaaegselt nelja-viie asjaga tegeleda. Ja see pole väljamõeldis, ka teadlased on seda uurinud ja kinnitanud, et naistel on tõepoolest võime mitut asja korraga teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles