Massöör paljastab, milline on alasti inimene massaažilaual

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimestel on oma kehaga millegipärast väga raske leppida. Isegi tippmodellid Miranda Kerr ja Gisele Bundchen on öelnud, et nad pole oma kehaga päris rahul. Miks küll?

Kõige kurvem on see, et malli võetakse piltidest, mida on kõvasti töödeldud. Enamik teab, et see pole päris, aga ikka muutub nukraks. Peegli ees seistes vaatab vastu kortsus, ebaproportsionaalne ja iseloomulike tunnustega keha. Arvestades üldsuse arusaama süveneb teadmine, et see on kole, kirjutab The Frisky.

Portlandis töötav massöör Dale Fisher on oma tööd tehes näinud arvutul hulgal alasti inimesi. Ta otsustas kirjutada blogipostituse sellest, millised alasti inimesed tema massaažilaual on, et kõigi tuju pisut tõsta.

Mõned väljavõtted Dale’i blogist

  • «Mitte keegi ei näe välja selline, nagu need inimesed filmides või ajakirjades. Isegi mitte modellid. Mitte keegi! Saledatel inimestel on teatav kondine välimus, mis on omamoodi kaunis, ent neil pole prinke ümmargusi rindu või peput. Kui sul on ilusad pringid rinnad ja tore pepu, on sul ka punnis kõht ja ümarad reied. Nii see lihtsalt on (ja see on väga ilus).»
  • «Naistel on tselluliit. Kõigil neil. See on lohukestega ja täitsa armas. See pole mingi iluviga. See pole terviseprobleem. See on loomulik nähtus, mida pole Fotoshopis töödeldud või siledamaks tuunitud.»
  • «Meestel on naljakad tuharad.»
  • «Vananedes inimeste nahk venib. See ei sõltu sellest kui palju sporti tehakse. Iga aastaga venib nahk üha rohkem. Ka kortse tuleb aina juurde.»

Kõige toredam on massööri viimane punkt, milles ta märgib: «Massaažilaual on kõik inimesed ilusad. Sellele reeglile pole ühtegi erandit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles