Kirjuta stiiliapsudest ja võida Ooolala kinkekaart!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kirjuta meile, millised on sinu meelest kõige inetumad stiilipatud, mida oled kunagi näinud või milles oled isegi süüdi jäänud ja võid võita Ooolala.ee 25-eurose kinkekaardi.

Mood vaheldub kiiresti ja me kõik oleme enda stiili otsides kummalisi trende katsetanud. Kirjuta meile, milliste äpardustega oled hakkama saanud ja milliseid vigu oled teiste seljas täheldanud. Ooolala.ee paneb vastuste eest auhindadeks välja kolm 25-eurost kinkekaarti, mille omanikud selguvad loosi teel!

Saada kiri stiiliäpardustest aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 10. oktoobril (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

***

Ooolala.ee on eksklusiivne ostukeskkond, kuhu pääsevad ligi vaid liikmed. Kauba nägemiseks tuleb end kasutajaks registreerida. Et edaspidi vältida stiiliapsude tegemist, pakub Ooolala Naine24 lugejatele tasuta registreerumist SIIN! Kampaaniaid saab jälgida ka Facebookis, hakka Ooolala.ee sõbraks!

Copy
Tagasi üles