Millisest eelmängust unistavad mehed?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas mehed pole mitte alati valmis seksima? Kiire suudlus, väike näksimine ja nad on kohe valmis vahekorda astuma. Aga vahel võib ka mees igatseda eelmängu. Mehe erutamine aeglaselt ja võrgutavalt on õige viis, kuidas teda kuumaks ajada.

Siin on mõned nõuanded eelmänguks, mis mehe pea segi ajab, kirjutab iDiva.

Sinu alasti nägemine. Mees on sind tõenäoliselt mitmeid kordi alasti näinud, aga lisaks vaatamisele tahaks ta aja maha võtta ja su keha imetleda. Ära ole häbelik, lase tal igat kumerust uurida ja tunne uhkust, et ta täielikult end sinule pühendab. See on tõeliselt erutav.

Hinga õrnalt. Meestele meeldib, kui kasutad oma hingeõhku nende erutamiseks. Hinga aeglaselt vastu mehe kaela, andes talle seeläbi märku, et oled seksiks valmis. Hinga tema alasti rinna ja isegi kõhu vastas.

Karmid mängud. Kui naised naudivad pigem õrna võrgutamist, siis meestele meeldib sageli veidike karmim eelmäng. Haara ohjad enda kätte ja kontrolli olukorda. Ära lase tal end puudutada, suudle teda kirglikult. Ka küünte kasutamine võib asjale vürtsi lisada ja mehe hulluks ajada.

Õrritavad puudutused. Kui üritad meest erutada, ära liigu kohe tema suguelundi juurde. Tõmba sõrmega mööda tema käsi või jalgu, võib-olla pigista teda kannikast. Mehele meeldib see, et armatsed kogu tema kehaga.

Rollimängud. See võib juba aegunud trikk olla, aga meestele meeldib, kui naine käitub suletud uste taga totaalselt teise inimesena. Rendi näiteks parukas, meigi end teisiti kui tavaliselt, räägi aktsendiga või käsi mehel end lausa mõne teise nimega kutsuda. Jäta mehele mulje, justkui tegemist oleks üheöösuhtega ja nautige seda täiega.

Silita meest jalaga. Miks mitte alustada eelmängu enne, kui olete koju jõudnud? Kui olete näiteks kohvikus, silita mehe jalgu ja miks mitte ka jalgevahet oma jalaga. Seda on muidugi viisakam teha juhul, kui laudlina on piisavalt pikk, et teie tegemisi varjata.

Mängi nibudega. Paljud ei tea seda, aga meeste nibud on sama tundlikud kui naiste omad. Mängi mehe nibudega ning ta kogeb suurt erutust. Laku ja ime neid, puhu kergelt ning näed, kuidas nibud erutusest kõvaks lähevad.

Õrrita mehe peenist. Kui mees on kuumaks aetud ning valmis sinusse sisenema, ära lase tal seda kohe teha. Mängi tema peenise otsaga ja luba peenis endasse lükata. Seejärel pinguta oma emakakaela lihast ning ära lase mehel peenist kaugemalt lükata. Tee seda mitu korda, et teha ihast hulluks ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles