Eesti kõrgmoebränd Uschanka lansseerib Pariisi moenädalal kevadsuvise kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oliver Moosus

Eesti luksusmoebränd Uschanka lansseerib Pariisi moenädala raames koostöös Creative Door Showroomiga kevad-suvi 2014 kollektsiooni.

Uschanka lugu algas, kui peadisainer Piret Puppart külastas Venemaa südames paiknevaid ajaloolisi põhjapõdraküttide külasid. Reisidel sai ta inspiratsiooni imeilusatest käsitööna valmistatud rätikutest, mis sageli olid pärandatud emadelt ja vanaemadelt noorematele põlvkondade. «Mul on ränduri hing ja samuti on see Uschankal,» sõnas Piret Puppart iseloomustades ennast ja brändi.

Vahetult enne 2014. aasta kevadsuvist kollektsiooni välja toomist liitusid Uschanka meeskonnaga Paul Sexton ja Talita Zoe, Londoni kultusbutiigi Koh Samui endised omanikud. Paul ja Talita töötavad koos Piretiga kollektsiooni loominguliste juhtidena, toetades nii stilistikat kui ka kollektsiooni terviklikkuse saavutamist. «Piret on ääretult andekas disainer ja meil on suurim hea meel temaga koos töötada,» lausus Uschanka loominguline juht Paul Sexton.

Uschanka kevadsuvine kollektsioon on romantiline, boheemlaslik, kuid samas modernne.

Uschanka kollektsioon on huvilistele tutvumiseks väljas Pariisis Creative Door showroomis 26. septembrist kuni 4. oktoobrini aadressil:
9 Rue De Lesdiguires 75004 Paris
Tel: 01 44 78 87 80
www.creativedoor.fr

Rohkem infot Uschanka kohta leiad www.uschankacollection.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles