Meestele: need on naiste kõige erogeensemad kehaosad!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt juba tead, mis sind oma naise seksika keha juures erutab, aga mis naist tõeliselt kuumaks ajab? Milliseid kohti naise kehal peaks puudutama, et naine erutuks?

Johannesburgis asuvas Bangori ülikoolis viidi läbi uuring, et selgitada välja seosed seksi ja aju vahel. Selleks koostati edetabel 41 kehaosaga, reastades need vastavalt sellele, kui erogeenseks teatud kehaosa peetakse, kirjutab YourTango.

Kas arvasid, et naist erutab jalamassaaž? Arva uuesti. Järgnevalt on välja toodud mõned faktid, mida mehed võiksid naiste erinevatest erogeensetest kohtadest teada.

Naise keha kõige erootilisem osa on tema suu ja huuled. Neid hinnati 10-palli süsteemis 7,9 punktiga.

Kui soovid naist võrgutada, puuduta ja suudle õrnalt tema kaela. See piirkond on väga tundlik ja naiste jaoks on selle piirkonnaga tegelemine tohutult erutav. Kael sai erogeensete kehaosade edetabelis 10 punktist 7,5.

Tõenäoliselt ei pea meestele meelde tuletama, et nad naiste rindadele aega pühendaksid, aga juhul, kui mõni mees tunneb end ebakindlalt, siis võtke teadmiseks, et rindade hellitamine erutab naisi. Nibud ja rinnad tulid erogeensete kohtade edetabelis 7,3 punktiga kolmandale kohale.

Naised teavad, et meestele meeldivad nende puusad ja pepu, aga nende kehaosade puudutamine ei eruta naisi eriti. Puusad ja pepu said vastavalt 4,5 ja 3,5 punkti.

Kui sul on kavas naise seksiisu täielikult tappa, siis tegele tema jalgadega, sest just jalad said ainult 1 punkti ning naised ei pea jalgu väga erogeenseks piirkonnaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles