Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimus meeleolukas H&Mi VIP-šopping

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12. septembril paotas Eesti esimene H&M Rocca al Mare kaubanduskeskuses uksed esimestele külalistele, kes said seltskonda nautides kaubale pilgu peale visata.

H&Mi avamispidu meelitas kohale paljud moemaailma nimekaimad tegijad, sealhulgas nii moetoimetajad, stilistid, muusikud kui ka mitmed teised tuntud näod.

Külaliste hulka kuulusid näiteks lauljad Liis Lemsalu, Ott Lepland, Koit Toome, lisaks ka Maarja-Liis Ilus, ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja, stilist Ženja Fokin ning paljud teised moemaailma asjatundjad, kes veetsid meeleoluka õhtu H&Mi värskeimas poes. Hea muusika eest kandis hoolt alati stiilne DJ Heidy Purga, kes lõi meeldiva õhkkonna kogu peoks.                           

Eesti esimene H&Mi pood avab oma uksed kõigile külastajaile homme, 14. septembril kell 11 Rocca al Mare kaubanduskeskuses aadressil Paldiski mnt 102.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles