Kuus sügise saadust, mis suurendavad seksiisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Granaatõun
Granaatõun Foto: SCANPIX

Kas oled hooajaline toituja ehk tarbid neid saadusi, mis parajasti aias valmis saavad? Või vajad lihtsalt veidike motivatsiooni, et tervislikumalt toituda? YourTango edastab kuus sügisel valmivat tervislikku saadust, mis mõjuvad hästi ka libiidole.

Maguskartul ehk bataat

Maguskartulis on suurel hulgal kaaliumi, mis aitab vererõhku normis hoida, mis on oluline ka erektsiooni jaoks, sest kõrget vererõhku seostatakse erektsiooniprobleemidega. Lisaks on bataadis palju A-vitamiini, mis parandab viljakust.

Granaatõun

Klaasike selle supervilja värsket mahla päevas aitab võidelda erektsioonihäiretega - selle kõrge antioksüdantide tase aitab ennetada seda, et vabade radikaalide molekulid segaksid suguelundite vereringet.

Brüsseli kapsas ehk rooskapsas

Võib-olla nooremana vältisid rooskapsa söömist, kuid tegelikult on tõestatud, et tegemist on väga tervisliku köögiviljaga. Rooskapsas aitab vähendada östrogeeni taset, mis omakorda suurendab meeste libiidot.

Kõrvitsaseemned

Külmkapis pole parajasti austreid? Pole hullu, kõrvitsaseemnetel on täpselt samasugune toime. Kõrvitsaseemnetes on tsinki, mis suurendab naiste seksiisu. Lisaks on neis omega-3-rasvhappeid, mis aitavad libiidot normaalsena hoida.

Õunad

Õuntes sisaldub flavonoid, mis aitab ennetada eesnäärmevähi rakkude teket.

Jõhvikad

Paljud naised joovad pärast seksi klaasi jõhvikamahla, et ennetada kuseteedepõletiku teket, kuid jõhvikamahl on kasulik ka meestele. Selles on palju B-vitamiini, mis on vajalik hormoonide tasakaalustamiseks, ja C-vitamiini, mis mõjub hästi spermale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles