Marimo esitleb Solarise aatriumis eksklusiivset sügiskollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariliis Soobard - disainer ja Marimo Fashion loovjuht
Mariliis Soobard - disainer ja Marimo Fashion loovjuht Foto: Maiken Staak

Marimo kutsub kõiki moegurmaane 12. septembri õhtul kell 18:00 Solarise keskuse aatriumisse, kus toimub sügis/talv 2013/14 kollektsiooni «Made for me» esitlus.

Kollektsioon «Made for me» on loomulik jätk brändi disaineri Mariliis Soobardi visioonile luua elegantseid rõivaid enesekindlatele ja ettevõtlikele naistele.

Mariliis Soobardi sõnul on kollektsiooniga «Made for me» mindud tagasi linnamoe juurte juurde ning tulemuseks on rõivad, mis jäävad ühtaegu nii silma kui südamesse. «Oma kollektsiooniga tahan esitleda eksklusiivseid ja kvaliteetseid rõivaid, mis on liiga head, et neid pärast ühekordset kandmist igaveseks riidekappi peita,» sõnas Soobard. Soobardi sõnul on Marimo riided mõeldud naisele, kes teab, kes ta on, mida ta tahab, ning kuhu ta oma elus on suundumas.

Kollektsiooni eel esitletakse ka Marimo koostööpartnerite Emma and Theo lasterõivaid ning täiesti uudset meestele suunatud toodet «TieApron». Soenguid sätib ning oma tooteid tutvustab sel õhtul GHD ning meigid valmivad koostöös Da Vinci Cosmetics jumestajatega.

Üritus Solarise aatriumis algab 18:00 ning esitlused algavad 18:30. Täpsema informatsiooni ürituse kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles