Kümme erinevust huvitavate ja igavate inimeste vahel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paul Hudson kirjutab Y-generatsiooni portaalis Elite sellest, kuidas ta ei salli igavaid inimesi ja toob välja kümme tundemärki, mille järgi võib huvitavaid inimesi teistest eristada.

1.      Huvitavatele inimestele meeldib vestelda, igavad väldivad seda

Kui sa oled see inimene, kes läheb peole ja istub vaikides nurka, siis sul peaks häbi olema. Sa ei kasuta võimalust, et sõlmida tutvusi, mis võivad sulle tööalaselt kasuks tulla. Sulle ehk ei meeldigi seal peol keegi, sest need inimesed pole sinu tüüpi, kuid kunagi ei tea, millal sul võib nende abi vaja minna. See ülbe tibi võib olla potentsiaalne klient või investor -  või ta võib sulle tutvustada inimest, kes selleks sobib. Inimesed ei ole tegelikult igavad, mõned on teistest lihtsalt palju häbelikumad. Astu oma mugavustsoonist välja, võõraga rääkimine ei tapa.

2.      Igavad inimesed on liiga mugavad

Kõigil on oma n-ö mugavustsoon, aga mitte kõik ei otsusta alati selles püsida. Selleks, et tõeliselt elada, peaks sellest teadlikult väljuma. Sa tead, mida on vaja selleks, et elu oleks mugav, uimane ja ühelaadne. Tee midagi täiesti vastupidist ja sa/sul pole enam nii igav.

3.      Huvitavatel inimestel on mitu hobi, igaval inimesel on üks hobi

Huvitavatel inimestel on palju erinevaid asju, mida neile meeldib teha ja millest neile meeldib rääkida. Kui sul on kõigest üks hobi, mida tuttavad ei oska hinnata, siis peavad nad sind igavaks. Tore, kui sa tegeled kirglikult millegagi, mis sulle väga meeldib, aga kui kardad, et oled liiga igav, siis võiksid oma silmaringi avardada ja leida ka teisi tegevusi, mis sulle huvi pakuvad.

4.      Huvitavad inimesed on teadlikud

Kui tahad, et sind peetaks põnevaks isiksuseks, pead oskama vestelda. On oluline, et oskaksid erinevatel teemadel kaasa rääkida. See ei tähenda, et peaksid vesteldes ühelt teemalt teisele hüppama, aga mida põhjalikumalt sa vestlusteemat valdad, seda parem. Seda rohkem on teil, millest rääkida. Hoia uudistel silm peal!

5.      Igavad inimesed jäävad paigale, huvitavad seiklevad ringi

Üks asi on see, kui arvatakse, et oled igav. Teine asi ongi olla igav. Asi seisneb taas mugavustsoonis. Kui tahad olla huvitav, siis peaksid huvi üles näitama. Reisi ja seikle maailmas. Uuri oma kodukanti ja kui võimalus, käi ka kaugemal.

6.      Huvitavatel inimestel on elunälg, igavad inimesed lepivad kiirtoiduga

Elul on meile nii palju pakkuda, tuttavate asjadega piirdumine on igav. Proovi erinevaid toitusid, tee tutvust võõrastega, käi uutes kohtades. Tehes alati samu asju ja käies samades kohtades hakkad igavlema, sest väldid muutusi.

7.      Muutused teevad elu huvitavaks

Kui tahad põnevat elu, ära karda muutusi. Hirm muutuste ees ongi sageli see, mis sunnib meid kinni hoidma tuttavast ümbrusest ja ei lase isiksusena areneda. Kui sa ei õpi muutusi nautima, siis on su elu vähem nauditav, sul on raskem saavutada tööalast edu ja olla õnnelik.

8.      Huvitavad inimesed on motiveeritud, igavad lasevad endast üle sõita

Pane paika, mida sa oma elus saavutada tahad ja näe selle nimel vaeva. Ära lase teistel otsustada, mis sinu elust saama peaks. Jääkidega leppimine on hale ja igav. Ära lase end ära kasutada, seisa enda eest.

9.      Huvitavad inimesed on unistajad

Kui sul pole unistusi, pole sul millegi nimel pingutada. Inimese kujutlusvõime on imeline, pead vaid keskenduma ja endale selgeks tegema, kuidas sa oma elu elada soovid, mida tulevikus teha tahad. Kui eesmärgid selged, hakka oma unistuste täide viimise nimel tööd tegema.

10.  Huvitava elu elamine on lihtne, kui sa seda soovid

Huvitava ja põneva elu elamiseks pead sa seda südamest tahtma. Sa pead tahtma teha asju, mis tekitavad ebamugavust. Sa pead tahtma kogeda midagi uut, et su elu muutuks ja pakuks sulle midagi enamat kui igapäevane rutiin ning et sa hakkaksid paremini mõistma seda, kuidas teised ellu suhtuvad. Sa pead olema avatud meeltega.

Kas oled Hudsoni arvamusega nõus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles