Kuidas käituda, kui partneri sõbrad sulle külge löövad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled suhtes, siis veedad tõenäoliselt palju aega koos oma partneri sõpradega. Võib juhtuda, et partneri sõbrad hakkavad sinuga flirtima või lähevad veelgi kaugemale, mida siis teha? Kuidas sellises olukorras käituda?

Nad võivad sind vaid testida

Kui partneri sõbrad sulle külge hakkavad lööma, siis võivad nad teha seda vaid seetõttu, et sind proovile panna, kirjutab Allwomenstalk. Nad tahavad olla kindlad, et sa oled partnerile truu ega petaks teda. Enne kui saad vihaseks, küsi neilt, kas tegemist on naljaga või ütle lihtsalt, et sa pole huvitatud - sinu süda kuulub su partnerile!

Ära tee ennatlikke järeldusi

Kui partneri sõbrad sinuga flirdivad, siis esimene asi, mida peaksid vältima, on ennatlike järelduste tegemine. Ära hakka neid kohe kritiseerima, pea meeles, et tegemist võib olla naljaga. Kui see aga pole nali, siis peaksid neile vastu astuma.

Astu partneri sõpradele vastu

Kui see olukord tekitab sinus suurt ebamugavust, siis peaksid partneri sõpradele vastu astuma ja sellest rääkima. Pea meeles, et sa pead end nende seltskonnas mugavalt tundma, sest puutud nendega ilmselt ka tulevikus kokku. Ütle neile, et nad lõpetaksid ja et sa oled oma partnerile truu.

Ära vasta nende flirdile

Mõnikord, kui keegi sinuga flirdib, siis võib juhtuda, et vastad automaatselt samaga. Ära lase sel juhtuda. Kontrolli oma kehakeelt ja tuju, vaata, et sinu sõnad poleks flirtivad ega seksikad.

Ürita neid sõpru vältida

Kuigi seda võib raske teha olla, eriti kui tegemist on mehe parima sõbraga, ürita siiski igal võimalusel seda sõpra vältida. Ära jaga oma telefoninumbrit või kui tal on sinu number ja ta helistab sulle, ära vasta kõndele ega sõnumitele, kui need pole just su partneriga seotud.

Ära ilmuta huvi

Huvi ilmutamine on erinev kaastunde ja hoolivuse näitamisest oma partneri sõprade suhtes. Ära jäta kellelegi muljet, et tahaksid mõne partneri sõbraga enamat kui sõprus. Samuti ära veeda üksinda aega nende sõprade seltsis, partner olgu alati teiega koos.

Räägi oma partneriga

Kui flirtimine muutub juba liiga häirivaks, peaksid lihtsalt oma partneriga rääkima. Võib-olla pead talle ütlema, et see olukord tekitab sinus ebamugavust ja sulle ei meeldi see. Partner peaks sind mõistma, aga ole valmis ka reaalseid tõendeid esitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles