Märke, et sa pole veel valmis partneriga kokku kolima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled armunud ja plaanid oma partneriga kokku kolida. Enamik paare kolivad kokku mõeldes, et see väljendab nende pühendumist oma suhtele, kuid hiljutine uuring tõestas, et peaaegu 52 protsenti meestest ja 39 protsenti naistest, kes kolisid partneriga kokku, tõdesid hiljem, et ei olnud oma suhtes kindlad.

Siin on mõned märgid, et sa pole veel valmis mehega kokku kolima ja peaksid seda plaani edasi lükkama, kirjutab Yahoo! Shine.

Olete koos olnud vähem kui aasta. Rusikareegel: kuna koos elades näed partnerit igast küljest, peaksid olema veendunud, et olete piisavalt kaua koos olnud, et mõni mehe harjumus või omadus ei tuleks sulle suure üllatusena. Vaid üksikute kuude vältel teise inimese kohta kõige õppimine võib olla kurnav.

Te ei jõua paljudes küsimustes kokkuleppele. Koos olles tundub, et te ei jõua üheski küsimuses kokkuleppele. See on halb märk. Kellegagi koos elades on oluline kompromissile jõuda, olgu siis tegemist arvete poolitamise või kodutööde tegemisega. Kui te aga pidevalt igapäevaste asjade üle vaidlete, siis pole te veel kooseluks valmis.

Näete teineteist harvemini kui 3-4 korda nädalas ja te mõlemad olete sellega rahul. Pea meeles, et kokku kolides näete üksteist iga päev. Kui sa ei tunne, et tahaksid partnerit iga päev näha, siis pole sa kindlasti veel valmis temaga koos elama.

Teie rahaasjad pole korras. Paljud paarid kolivad kokku, sest üksinda ei suudeta arveid maksta ning pooleks makstes oleks rahaliselt lihtsam. See on suur viga. Kui jagad kellegagi korterit, peaksid teie rahaasjad kindlasti korras olema. Sa ju ei taha elada korteris, kus on vesi või küte välja lülitatud, sest te ei suutnud arveid maksta.

Sa pole veel kohtunud partneri pere ega sõpradega. Pere ja sõprade põhjal saab inimese kohta nii mõndagi teada. Kui sulle mehe sõbrad ei meeldi, siis ei meeldi sulle tõenäoliselt ka see, kui nad teil pidevalt külas hakkavad käima. Veeda partneri sõpradega eelnevalt koos aega, enne kui kokku kolite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles