Mooduseid, kuidas mehed naistelt salamisi seksi küsivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik meist arvab, et mehed on lihtsad olendid: mida sa näed, selle sa ka saad. Mehed ei mängi reeglina veidraid mõttemänge nii, nagu naised seda tegema kipuvad. Või kas on ikka nii?

The Stir toob mõned näited, kuidas mehed salaja naistelt seksi küsivad.

«Sa näed nii väsinud välja, lase ma teen sulle seljamassaaži.» Me ju kõik teame, mis selle pakkumise tagamõtteks on. Kas seljamassaaž jääb kunagi tõesti pelgalt seljamassaažiks? Ei.

«Ma pesen täna ise nõud ära.» Kui su mees ei taha tavaliselt kunagi nõusid pesta, kuid ühel päeval pakub välja, et teeb seda ise, siis võid kindel olla, et tal on mingi tagamõte.

«Kallis, kas meil on tänaseks plaane?» See on salakaval küsimus, mis tavaliselt viitab sellele, et isegi, kui sina pole õhtuks plaane teinud, siis mehel on mingid omad plaanid juba välja mõeldud ja sina oled ka neisse kaasatud.

«Sa näed NII kuum välja.» Ei, ei näe. Ma olen rase ja ebaatraktiivne ning higistan. Aga jah, ma tean, kuhu see jutt läheb.

«Kas ma võin sulle midagi tuua?» Kui mees küsib sinult, mida sa poest tahad - eriti, kui tegemist on sellise mehega, kes kipub tavaliselt seda unustama -, siis ilmselt on tal mingi salakaval mõte.

«Ma tõin sulle lilli.» See on ilmselge vihje, et mehel on omad plaanid.

«Soovid midagi juua?» Tõlge: ma tahan, et sa oleksid kergelt joogine, et sind voodisse saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles