Neli iluvahendit, mis võiksid alati käekotis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Igapäevaselt jumestuskreemi ja lauvärve endaga kaasa kanda pole erilist mõtet. Mitu korda sa end päeva jooksul ikka jumestad? Kuid need neli asja võiksid sul alati käekotis olla.

Rasu kuivatavad salvrätid
Rasune ja läikiv nägu ei tee kedagi kaunimaks, kirjutab Gal Time. Pidev puuderdamine vaid ummistab poore ja võib su naha väljanägemist veel halvendada. Spetsiaalsed salvrätikud imevad rasu endasse, muudavad su näonaha matiks ning samas ei ummista poore.  

Vatitikud
Vatitikud on naisele sama tarvilikud kui riidenagi MacGyverile!  Sa saad nendega «parandada» oma laiali valgunud jumestust, kasutada neid meigi või kreemi peale kandmiseks. Osta kas pisem pakend, mis käekotis väga palju ruumi ei võta või pane paarkümmend vatitikku eraldi suletavasse kotikesse.

Huulepulk
Isegi kui sul on muu jumestus tegemata jäänud, annab üks korralik punakas-roosakas huulepulk sulle palju viimistletuma ilme. Lisaks võid huulepulka ka põsepunana kasutada.

Kätekreem
Pidev kätepesu, konditsioneer, liiga külm või liiga kuum ilm võivad su käed ootamatult väga kuivaks muuta. Kuivema nahaga inimestel võib käenaha seisukord oluliselt halveneda vaid ühe päevaga. Hoia pisem tuub kätekreemi alati käekotis, et su käenahal ei tekiks ebameeldivat kiskuvat tunnet ning, et su käed alati kaunid välja näeksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles