Kingi mehele sünnipäevaks iseennast!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milline mees ei oleks õnnelik, kui sa teda niimoodi ootad!
Milline mees ei oleks õnnelik, kui sa teda niimoodi ootad! Foto: Panther Media/Scanpix

Üks kord aastas on see moment, kus sa üritad välja mõelda, mis sinu mehele suurepärane sünnipäevakingitus olla võiks. Jah, ta on kindlasti väga õnnelik uue rahakoti üle, kuid sinu naiselikud võlud võivad ta märksa  õnnelikumaks teha!

See on tema päev
Anna talle teada, et täna keerleb kõik tema ümber, ning sa oled tema võrgutamiseks paljuks valmis! Näiteks, juhul kui veedate õhtu koduselt kahekesi, ole kodus ainult alasti, et ta kujutlusvõime koha liikuma panna, kirjutab Cosmopolitan.com. Õrrita teda meelega ja anna talle vihjeid, mis tema suurimaks sünnipäevakingituseks on.

Õhtu teise naisega
Sina oledki see naine! Muuda oma välimust täiesti, hangi endale parukas, tee täiesti teine meik ning pane selga seksikad riided. Lepi temaga kokku kohtumine hotellitoas, ning ole enne teda kohal.  Kui ta kohale jõuab, on ta üllatunud ning teid ootab ees täiesti teistsugune seks.

Proovige midagi teistsugust
See võiks olla päev, mil te astute oma seksuaalsuhtes ühe sammu edasi ning proovite midagi, milleks te seni valmis pole olnud. Näiteks anaalseks, kuid valmista enne end selleks ette, hankides endale ka libestu.

Elusta ta fantaasia
Uuri juba mõnda aega enne tema sünnipäeva välja, millised on tema seksuaalfantaasiad ning valmista talle üllatus neid tema sünnipäeval täites. Kui ta ei anna sulle konkreetset vastust, tee midagi, mis kindlasti toimib. Striptiis, erootiline massaaž, seks üllatavas kohas…

Hoia teda kuival
Teata talle nädal enne, et kuni sünnipäevani ta seksi ei saa. Kui sünnipäev ükskord kätte jõuab, on ta ihast hullumas ning seks saab olema võrratu.

Ootamatu suuseks
Kui ta koju jõuab, üllata teda ootamatul momendil, tõmba ta püksid jalast ning rahulda teda suuga.

Tee talle seksikas kingitus
Kingi talle mõni lelu sekspoest, millega te koos oma voodielu põnevamaks muuta saaksite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles