Pulmapäevaks ilusalongis hoolitsetuks ja kauniks!

, Hair & Skin Ilusalongi kosmeetik/jumestaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin salongis.
Katrin salongis. Foto: Iluguru

Pulmapäeval on iga pruudi soov olla kena, värske ja särav. Et see soov ka täituks, tuleb järgida paari lihtsat reeglit. Koonda enda ümber professionaalidest koosnev tiim. Pühenda pulmadele eelnev aeg täielikult iluprotseduuride, et lõõgastuda ja nautida, soovitab ajakiri Iluguru.

Juuksed – värv, lõikus ja soeng

Reegel Nr 1: ära kunagi võta ette kardinaalseid muutusi viimasel hetkel! Muutes juuste lõikust või värvi, ei pruugi sa harjuda uue peegelpildiga ja jääb võimalus, et viimase hetke emotsioonil läbi viidud tulemus ei ole õigustatud. Kindlasti väldi juuste värvi muutmist ise koduste vahenditega. Jaekaubanduses müügil olevad tooted võivad jääda oluliselt erinevat tooni, kui värvikaardil lubatud. Eriti ettevaatlik tuleb olla brünettide toonidega, sest poevärvid kipuvad jääma oluliselt tumedamad. Päästetöödeks on viimasel nädalal juba liialt vähe aega ning see tuleb teha juuste tervise arvelt.

Otsusta varakult, kas soovid jääda oma endise juuksevärvi ja lõikuse juurde või ihkab hing muutust. Kui jah, siis broneeri aeg hea spetsialisti juurde ilusalongi ning konsulteeri oma mõtted ja soovid läbi piisava ajavaruga. Hea juuksur näeb, millised muutused on sulle sobivad ning annab nõu, millised muutused ei ole õigustatud või tasub vältida. Kindlasti tehke ka proovisoeng ning vaadake koos üle, kuidas sinu soovitud soeng haakub sinu olemuse ja kleidiga.

Näohooldus ja muud kosmeetilised protseduurid

Et näonahk oleks särav ja meik istuks kenalt ning loomulikult, on vaja eelnevalt hooldada nahka kosmeetiku juures. Särav ja hooldatud näonahk kaunistab igat pruuti! Näohoolduse külastamiseks on sobiv 2- 3 päeva enne tähtsat päeva.

Lase kosmeetikul puhasta kulmujoon. Kindlasti ei ole kulmude kitkumist mõistlik soovida enne meigi tegemist, sest protseduuri järgselt on loomulik kerge punetus, mida on raske meigiga peita.

Vajadusel võib toonida kulme püsivärviga, kuid vältida tuleb liiga tumeda tooni kasutamist. Puhastatud kulmujoon toob esile sinu silma ning meik jääb puhtam. Kui näonahaga ei ole suuri muresid ega palju vistrikke, piisab ka ühest-kahest kosmeetiku külastusest.

Viimane näohooldus plaani ca 2 päeva enne pulmapäva. Särava ja sileda naha saavutamiseks vali hoolitsus, mis õrnalt, kuid põhjalikult koorib, niisutab või toidab näonahka. Hästi hooldatud nahk loob eelduse, et sinu jumestus istub kaunilt ja õhuliselt, ega mõju maskina. Hooldamata, kuivale või ketendavale näonahale on raske teha veatut jumestust, sest meik toob sel juhul esile kõik vead. Üksi meikar, olgu ta nii hea kui tahes, ei suuda, siis enam korda saata imet. Hoolitsuses tehtav lõõgastav ning tõhus näo-, kaela- ja dekolteemassaaž vabastab pingetest, muutes näoovaali puhanult nooruslikumaks.

Kui Sinu nahka vaevavad vistrikud või sügavamad kortsud, tuleb suuremate muutuste saavutamiseks alustada külastamist soovitavalt 6 kuud enne tähtsat sündmust. Probleemse ja aknele kalduva näonaha puhul leia kosmeetik, kes teeb koostööd dermatoloogiga, nii on võimalik leida parim tõhus kombinatsioon näohooldustest, kodutoodetst ja vajadusel ravimitest. Küpses eas naha nooruslikumale teele suunamisel on samuti vajalik põhjulikum programm ning tõhusamad abimehed on sel juhul antiagening erihooldused, happehooldused ja retinoide sisaldavad tooted. Kuna aga imed ei sünni üle öö, siis efektsemate muutuste saavutamiseks on mõistlik alustada samuti ca 6 kuud enne. Kuid enamasti saab häid tulemusi ka paari kuuse varuga, see tähendab, et piisab selle aja jooksul ca 2-3 protseduurist.

Hooli oma kallist tulevasest mehest ning suuna ka tema kergele värskenadavale näohooldusele.

Kui plaanid vabaneda soovimatutest karvadest, siis depilatsiooni protseduure on mõistlik teostada vähemalt ca 3 päeva enne pulmi. Siis jõuab nahk kindlasti maha rahuneda ja depilatsiooni järgene punetus taanduada. Võttes depilatsiooni protseduuri esimest korda, on soovitav plaanida esimene hooldus paar kuud enne pulmi, veendumaks, et teile ei esine allergiat voi mehaanilisele ärritusele tundlikult reageerivat nahka.

Käte ning jalade ilu - maniküür ja pediküür

Sel tähtsal päeval, mil kätt hakkab kaunistama abielusõrmus, saavad pruudi käed erakordse tähelepanu osaliseks, mil käsi saab kaunistama abielusõrmus.

Et maniküür, oleks võimalikult värske, vali selleks päev või kaks enne pulmi. Samal päeval on mõistlik lasta hellitada ka jalgu pediküüriga. Et sõrmuse ja käte ilu tuleks esile, eelista loomulikumat tulemust. Pruudile sobiv on ajatu prantsuse maniküür, kuid sobivad on ka õrnroosad ja helebeezid toonid.

Kindlasi tausb vältida liialdusi, tugevaid toone ning liiga rikkalike küünemaalinguid.

Pruudimeik

Jumestus peab toetama Sinu loomuliku ilu ja olemust. Pruudile on sobilik pigem õrnemapoolne ja värsketes toonides meigisuund. Juhul, kui oled harjunud toonitama silma tugevamalt, on täiesti omal kohal ka pehme ja kenalt hajutatud suitsusilm. Meik, soeng ja kleit peavad koos looma ühtse terviku.

Et saavutada pulmapäevaks tervem nahk, on vajalik hakata nahaprobleemidega tegelema soovitavalt minimaalselt umbes 6 kuud enne. Kuid abi saab ka paari kuuga, mil tuleb läbi viia mitu protseduuri. Individuaalse programmi määrab kosmeetik. Vajadusel koostöös dermatoloogiga on võimalik saavutada tõesti häid tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles