Jahmatavad fotod: ilublogijal lõi pärast näohooldust välja raskekujuline akne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Singapuri ilublogija Bunbun kirjutas oma blogis bunbunmakeuptips.com õudustäratavast kogemusest ilusalongiga ja lisas sinna ka ohtralt pilte selle ilmestamiseks. Pärast näohooldust, mis oleks pidanud ta naha ilusamaks tegema, juhtus vastupidine – näole tekkis iga päevaga juurde üha enam mädapunne, mis lõpuks katsid kogu näo.

«Mul pole kunagi olnud veatult puhast nahka,» kirjutas ta. «Ma olen pärast teismeiga kogu aeg võidelnud akne, tedretähnide, hüperpigmentatsiooni ja tumedate laikudega, mis on pidevalt leidnud oma koha minu näol.»

Blogja rõhutab sissejuhatuses, et mitte ühtegi fotot pole töödeldud ei ilusamaks ega koledamaks, kõik ongi olnud just nii nagu piltidelt näha. Ilusalongi, kelle süü tõttu blogija nahk hukka läks, ta oma postituses ei paljasta, sest ta ei usu, et see juhtus neil meelega.

Esimesel päeval pärast näohooldust nägi naise näonahk välja nagu tavaliselt. Esimesed vistrikud hakkasid tekkima teisel päeval. Õhtuks oli olukord naise sõnul juba halb. Kolmanda päeva hommikul ärgates sai ta šoki ja pöördus salongi tagasi, kandes näol maski. Kosmeetik väitis, et blogijal on kõigest tundlik näonahk ja kõik laabub, kui mäda vistrikest välja lasta.

Neljandal päeval oli punne aga veelgi rohkem. Taas pöördus naine tagasi salongi, kus võeti punnidest mäda välja. Kosmeetikud kinnitasid naisele, et nahk peabki minema hullemaks, enne kui läheb ilusaks. Blogija sõnul sai aga minna ainult hullemaks ja oli aeg pöörduda nahaarsti poole. Kuigi eelnevalt ütlesid kõik spetsialistid, et tegu on normaalse aknega, selgus viimaks, et nii see polnud. Nägu kattus mädapaisetega allergilise reaktsiooni tõttu, mille põhjustasid näohoolduses sisalduvad taimsed ekstraktid. Blogija näonahk läks iga päevaga järjest hullemaks just salongi poolt soovitatud toodete pärast, millega naine pidi oma nahka hooldama. Kogenud dermatoloog ütles, et pole nii halba olukorda veel kunagi näinud.

«Ma palun vabandust, kui ma teid hirmutasin,» kirjutas ilublogija. «Ka mul käivad külmavärinad üle selja. Te ei kujuta ette, kui raske on mul neid pilte vaadata ja mitte nutta. Ma nutan iga kord kui oma nägu pesen. Ahjaa, kas ma mainisin, et mu nägu on kuradima valus ja sügelev?»

Kuna ilublogi on naisele peamiseks sissetulekuallikaks, kaotas ta inetu naha pärast mitu klienti. Seetõttu kaalus ta asja politseisse andmist, et salongilt kahjutasu nõuda. Lisaks pidi ta  loobuma parima ilublogija konkursist, sest ei saanud sellest näonaha tõttu osa võtta. Süüdistustest ta aga loobus, sest soovis kõigest rahulikult paraneda.

Vaata šokeerivaid pilte SIIT, kui julged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles